REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Agentul de pază Aican, singurul ”MOȘIER” RĂMAS în PARCAREA de la PLAJA MODERN. VIDEO!

Agentul de pază Aican, singurul ”MOȘIER” RĂMAS în PARCAREA de la PLAJA MODERN. VIDEO!

Replica API 13 iulie 2021 | 00:35 42675

După ce Primăria Constanța a dezafectat una dintre cele două parcări de pe Plaja Modern, exploatată ani la rândul Georgică Giurgiucanu, singurul ”moșier” în zonă a rămas, ce-i drept, nu pentru mult timp, un fost paznic, Mujdaba Aican. Este jale în zonă, dacă ajungi cu mașina pe plajă, iar dacă nu ai norocul să găsești un loc liber pe trotuar, atunci singura soluție este să aștepți și câteva zeci de minute pentru a ajunge în parcarea lui Aican. Contra sumei de 4 lei pe oră, desigur.

Așa cum, deja se știe, Primăria Constanța a reușit să recupereze terenul din Portul Tomis, care a fost exploatat, ani la rândul, de Georgică Giurgiucanu. În acest moment, fosta parcare, care aduna, în fiecare sezon estival, sute de mașini zilnic, a rămas un teren gol, împrejmuit, neutilizat. În imediata apropiere, mai există o parcare, deținută tot de Giurgiucanu, închiriată de societatea Sea Park Concept SRL, deținută de Mujdaba Aican. Firma a fost înființată în urmă cu trei ani, iar până atunci, parcarea funcționa pe Persoana Fizică Mujdaba Aican. Rămas singurul ”moșier” din zonă, Aican are, și el, zilele numărate la Modern.

Și acest teren face parte din dosarul Retrocedărilor, Primăria trebuie să-l recupereze

Primăria trebuie să recupereze și acest teren, numai că situația este nu este ușor, deoarece platforma betonată de pe teren este intabulată, aspect ce complică procedura de recuperare a terenului. ” Și acest teren face parte din imobilele revenite la municipalitate în urma deciziei ICCJ. Însă, în cazul parcării, e o complicație, au intabulat separat platforma betonată. Noi am reușit să dezafectăm parcarea dinspre Nord, însă este situație complicată cu parcarea din parte de Sud, închiriată de la Giurgiucanu de societatea respectivă”, ne-au lămurit reprezentanții Primăriei Constanța.

ANAF, cu bunghiul pe Aican, iar executorii îi bat la ușă

Deși afacerea de pe plaja Modern îi merge strună, afaceristul Aican pare să fie dator la ANAF.

Instituția de control l-a notificat de mai multe ori, în ultimele luni, să-și depună declarațiile de impunere.

În ultimii doi ani, nu există informații cu privire la indicatorii financiari ai societății. Ultima informare este din anul înființării firmei, 2018, când cifra de afaceri a fost de 225.253 lei, iar profitul de 188.790 lei.

sursa foto: constanta.ro

Nici executorii nu-i dau pace afaceristului. Recent, judecătorii au admis cererea formulată de către un executor judecătoresc, de încuviințare a executării silite solicitate de o firmă nebancară, pentru recuperarea unui debit de 7195,23 lei.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiatul joaca frumos!
3
0
Ce e cu oligofrenu asta ma ahahaha baaaaaa baaaaaa avorton
10
2
de ce nu se pune taxa de acces cu masina pe plaja ?
7
1
Iar aia cu bunghiul, hahaha!
17
2
Sa ne sugga pulla
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468