REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

AIESEC Constanţa oferă oportunitatea de a caza un voluntar internaţional

AIESEC Constanţa oferă oportunitatea de a caza un voluntar internaţional

Replica API 4 mai 2018 | 22:13 593

Global Host reprezintă o idee cu totul provocatoare pentru constănțeni, şi anume găzduirea unui voluntar internațional venit prin proiectele sociale desfăşurate de AIESEC având beneficiul de a crea prieteni şi de a cunoaşte culturi noi. Tinerii plini de entuziasm, interesaţi de problemele globale, soluționarea lor și de depășirea barierelor culturale, vin să ridice nivelul de conştientizare ale celor 17 obiective de dezvoltare sustenabilă.

Beneficii precum exersarea limbii engleze, cunoaşterea unor noi elemente de gastronomie internaţională, crearea de legături de viitor, oportunitatea de a prezenta adevărata Românie, cu locurile frumoase, cultura și tradițiile noastre şi o experiență de neuitat în această vară sunt motive pentru care cei interesați ar trebui să devină Global Host.

“Am o prietenă în Mexic, iar oamenii se miră când află. Este rezultatul celor 6 săptămâni în care am cazat un voluntar internațional chiar în casa mea. A fost interesant să aflu despre cultura unei țări chiar de la un locuitor al acesteia și am învățat cum să îmi împart spaţiul personal cu altcineva. Cu siguranță o experiență pe care o recomand!”, a povestit Antonia Ioana Nicolau, tânără care a fost Global Host pentru un voluntar internaţional.

AIESEC este o organizație internaţională, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. Organizația dorește să dezvolte abilităţi de leadership tuturor tinerilor din societatea noastră prin desfăşurarea de proiecte sociale, folosind ca metodă educaţia non-formală.

Înscrierile pentru program se fac pe site-ul oficial al organizației, www.aiesec.ro/global-host/ până pe data de 20 iunie.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HAHAHAHA CUM SUNA!? OFER oportunitatea DE A CAZA UN STRAIN! ce oportunitate e? sunteti handicapati mintali ? e o CORVOADA si un STRESS!!!! nu oportunitate
1
0
cumva pe voluntarul asta il cheama muhamad? sau voluintarul lucreaza ca pres pentru alti voluntari pe nume muhamad, iusuf, moqtada si aloti cu bin in numele de familie?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614