REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ajutor neașteptat pentru Novak Djokovic: legendarul John McEnroe sare în apărarea sârbului

Ajutor neașteptat pentru Novak Djokovic: legendarul John McEnroe sare în apărarea sârbului

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 1096

Figură emblematică a tenisului, John McEnroe, a criticat regulile americane privind vaccinul Covid, care îl împiedică în prezent pe Novak Djokovic să intre în țară și să joace la US Open.

Sârbului i s-a refuzat oportunitatea de a participa la Australian Open în ianuarie din cauza deciziei sale de a rămâne nevaccinat. Administrația americană a renunțat recent la cerința ca toți pasagerii care sosesc în SUA să prezinte un test Covid negativ înainte de a se îmbarca în avion, dar a menținut necesitatea prezentării la sosire a unei dovezi de vaccinare completă.

„Nu există niciun plan de relaxare a regulilor americane de imigrare care impun ca pasagerii care sosesc să fi fost vaccinați pentru Covid", a relatat Telegraph. Acest lucru l-a determinat pe McEnroe, de patru ori câștigător al turneului american de Grand Slam, să pledeze pe lângă cei de la putere pentru a reveni asupra deciziei.

„Acești politicieni se bagă prea mult", a declarat McEnroe după finala de la Wimbledon, câștigată de Djokovic în fața lui Nick Kyrgios.

„Au făcut-o în Australia. Să-l lăsăm pe tip să vină și să joace în SUA, vreau să spun, haideți. Este ridicol. Dar nu eu iau aceste decizii. Sper ca cineva să o ia pe cea corectă și să-i permită să joace. Asta e părerea mea personală.

Poți fi de acord să fii testat. Nu știu ce să zic. Trebuie să existe o modalitate de a evita asta, dar vom aștepta și vom vedea. Nu despre asta este vorba în acest moment".

Înainte de Wimbledon, proaspătul campion de Grand Slam și-a reafirmat poziția de a nu vorbi despre vaccinul coronavirus.

„Începând de astăzi, nu am voie să intru în State în aceste condiții", a declarat tenismenul sârb. „Sunt conștient de acest lucru și asta reprezintă o motivație în plus pentru a mă descurca bine aici și sper să pot face un turneu foarte bun, așa cum am făcut-o la ultimele trei ediții.

Apoi va trebui să aștept și să văd. Mi-ar plăcea să merg în State. Dar, începând de astăzi, acest lucru nu este posibil. Nu mai pot face prea multe. Depinde de guvernul american să ia o decizie dacă permite sau nu ca persoanele nevaccinate să intre în țară". Potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P*****a p**a a mai fost la curul ma-tii!
0
0
Pardon vaccinati, dupa ce pana si psd-istul Rafila v-a zis clar ca vaccinul nu mai are niciun efect asupra tulpinei care circula acum. Daca ati bagat 3-4 doze, ati facut-o de prosti.
1
0
Pt.ovina de la 13 iul.12.12. Da fa ti ma vaccinul ,fa ti 6 doze,sau 10 ,e treaba ta .Si de ce crezi tu ca guvernele si OMS nu mai pot de grija noastra? Ai rabdare pulifricule inca vreo3 ani ,macar ai sa crapi sanatos cu toate cele 10 doze pe care la cat esti de p***t osa le faci!
0
0
Ca sa nu crapati pe capete, boule!
0
0
daca vaccinatii au incredere in stiinta de ce nui lasa pe anti vaccinisti sa circule liber ? le este frica de boala ?
0
0
adica cel care avea mereu ceva de comentat la adresa arbitrilor, spectatorilor, etc. Stai mosule pe curul tau!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212