REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Copilul dat DISPĂRUT în Constanța, găsit dormind în casă, sub o masă!

Copilul dat DISPĂRUT în Constanța, găsit dormind în casă, sub o masă!

Replica API 28 septembrie 2019 | 12:52 3205

Un băiat în vârstă de 3 ani și jumătate, Tega George, a fost dat dispărut vineri, 27 septembrie, în jurul orei 14.00 de pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Constanța.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu un pantaloni negru, tricou gri, în picioarele goale.

Pentru găsirea copilului au fost alertaţi poliţiştii Secţiei 2, care au pornit în căutare şi s-a făcut apel către cetăţeni să sprijine cu informaţii, dacă au!

La scurt timp, a venit şi vestea! Copilul a fost găsit! Dar... nu pe stradă, ci tot acasă la el. Băiatul dormea sub o masă, pe nişte scaune!

În condiţiile date, bunicul care a alertat poliția va fi sancționat contravențional, urmând să se stabilească suma care este cuprinsă între 500 și 1000 de lei potrivit legii 61, pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliție.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/copilul-pentru-care-a-fost-alertata-toata-constanta-a-fost-gasit-dormind-sub-masa-404146/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Holbati ochii bine
1
0
Ete na,il mai spalam pe asta!Facem altul.
1
6
copii sunt imprevizibili si oricui, oricand, oriunde, cat de atenti doriti sa fiti , i se poate intampla. La prima constatare intrii in panica si nu stii cum sa procedezi- aceasta este reactia, pe care o inteleg perfect, a persoanei in cauza. Cine nu a trecut printr-o astfel de situatie nu constientizeaza panica. Sa nu va dea Dumnezeu asa ceva
18
0
Ma'sa poate chiar era la munca. Ai dracu grija de copiii tai in continuare si inceteaza sa mai judeci fara sa cunosti. Pt ce dumnezeu te dai asa desteapta, nu inteleg. Ca pute pamantul sub tine
12
3
dar masa unde era???la umflatul botului,cu botox..la tatuatul sprancenelor...la tatuaje pe maini ,craci,cur...buric ...etc...acolo era masa...multumit???
10
4
ma, futui mama lui ca frumos dormea.
3
6
Foarte bine ca a fost gasit!!dar nu inteleg un lucru..cum il dai disparut un copil daca nici macar nu l ai cautat in casa sau pe unde crezi ca putea sa fie??
6
1
Am vazut si eu salvarea neagra, apartinea de Casa Albastra si avea o coasa la girofar. Vezi ca te cauta, prietene !
20
10
Umbla salvarea neagraaaa. Am vazut o cu 4 copii micuti si unul maricel, pe bancheta din spate. Ma jur. Nu glumesc cu asa ceva. La inceput nu credeam dar, dupa ce vezi cu ochii tai cum trag de un copil sa l bage in masina... nu mai e chiar asa. Sa facem ceva. Am anuntat politia si a spus ca nu se baga.
8
23
Ce buni sunt unii la a acuza si judeca.Tipic romanesc...Sa te fereasca Dumnezeu in tara asta sa fii victima ca iti mai sar si cainii in spate.
20
7
A fost gasit. Copilul dormea pe scaune sub masa din bucatarie.
17
10
Vi se pare ca a fost facut pentru alocatie
13
10
niciodat sa nu spui ,, nici o data " sau mie nu mi se poate intampla. iar restul parerilor sunt pur mersonale. spune doamne fereste, inchinate, scuipa in sant si gandeste.te de bine pt copilas. Sa.ti spun ceva : ti se poate intampla si tie, oricand si oriunde.
25
10
Dar ma-sa unde era? Si eu am un copil care este deja marisor. Atunci cand era micut, nu-l scap deloc de sub ochi. Cata iresponsabilitate din partea celei care ar fi trebuit sa aiba grija lui! Toate tutele caca copii. Ca deh, pentru alocatie, munca-i grea lua-v-ar dracu de tarfe!
36
26
era in pat
22
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108