REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ALERTĂ de CORONAVIRUS la Constanța: 55 de persoane întoarse din China, IZOLATE la domiciliu!

ALERTĂ de CORONAVIRUS la Constanța: 55 de persoane întoarse din China, IZOLATE la domiciliu!

Replica API 11 februarie 2020 | 11:29 743

Direcția de Sănătate Publică din Constanța a declarat faptul că, în prezent, un număr de 55 de persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate zilnic, după ce s-au întors de curând din China.

Reprezentanții DSP Constanța au transmis faptul că un număr de 55 de persoane sunt izolate la domiciliu după ce s-au întors din China. În acest moment nu se poate vorbi despre faptul că aceste persoane sunt infectate, însă sunt ținute preventiv, sub supraveghere. „Aceasta este metodologia. Sunt oameni care au venit din China și metodologia spune că ei, toți, trebuie să fie izolați la domiciliu timp de 14 zile sub supraveghere epidemiologică, fiind monitorizați zilnic de către personalul de la Serviciul de Epidemiologie al DSPJ. Pe măsura ieșirii lor din cele 14 zile, aceștia au un regim de viață normal. Aceștia nu au nici un fel de simptomatologie clinică, deci nu au nici o manifestare, dar aceasta este metodologia” a transmis dr. Loti Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Constanța.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La care frizerie? Sau macar poti sa ne spui in ce zona?
0
1
La frizerie o persoana dinaintea altei persoane doar ce se intorsese din China, era in carantina dar avea nevoie de o tunsoare. S-au mai asezat pe acel scaun cateva sute. I.d.i.o.t.i. inconstienti!!!
5
0
Excelenta stire
3
1
Cunosc baiat a venit acum 10 zile din China si ce sa vezi nici macar o analiza la aeroport... A primit ieri mesaj de la DSP sa comunice temperatura si starea de sanatate... Pai daca era infestat la cati il transmitea pana acum ca nu a fost izolat nicaieri.
10
1
Anca bine ca ai tu ideee ce ar tr sa se faca... agramata si inculta scrie pe fruntea ta! Inainte sa iti dai tu cu parerea pune mana pe carte!!
12
3
Vrajeala de 2 lei ptr fraierii din Romanica", cqrantina p..ulii, se plimba toti asa zisii cei din carantina", peste tot, nu sta unu acasa izolat sau in carantina, si mai primesc din cand in cand cate un telefon, sa ne fereasca D-zeu sa fie unu din ei infectat , ca ne rad astia din Dobrogea !!!
9
7
cum poti sa zici ca medicii habar n au ce sa faca?nu exista remediu pentru asta,nu stai sa judeci tu un om care a invatat cel putin 10 ani,mai esti si agramata anco,pune mana pe o carte de gramatica
19
5
Voi chiar credeti in corocacat??? Mor doar cei care au mancat serpi... citeste Biblia.... si te convingi ca a venit vremea sa plateasca!
6
12
Sunt mult mai multi care au fost in cgina,dar credeti ca sunt prosti sa zica?Nu doamne fereste de epidemie si la noi ca jur ca vom muri pe capete,ca ai noatri doctori habar au ce sa faca
21
13
Si cine ii pazeste 24 de ore din 24 sa nu iasa din casa ?
35
3
sua,japinia,hong kong dau flit si retur chinezilor,noi,cu cea mai dezvoltata retea sanitara din lume,le spunem:veniti aici,ebine! toate coardele venite de la produs sint binevenite sa umple tara de plisnoti. macar cazati.i in sparlament!
29
2
Acum o saptamana m-am intors cu familia din Dubai. La iesirea de pe aeroportul Otopeni ne opreste un individ care pe un ton de parca ancheta vreun sut la bar in Ferentari ma intreaba daca am fost in concediu sau vacanta. Fara a se recomanda sau cu vreo uniforma, cu o masca la gura. Durerea lui era daca am cumparat tigari din Dubai. Fara nici o treaba cu virusulndesi incepuse la nivel global isteria.
24
1
Pai aceste persoane care au ajuns in ct pe drum in avion au mai intrat in contact cu alte cateva sute. Ca sa nu mai zic ca au intrat in contact si cu vama, politie de frontiera etc care la randul lor.....
27
3
pt kakamaca, membrii familiei stau incuiati in debara pe toata perioada, sunt hraniti la perfuzie si se kakamaca in pampersi. de ce pui intrebari grele, vrei sa ne dai batai de cap ?
24
6
Cand a inceput epidemia n-a anuntat nimeni din Romania la stiri ca exista o amenintare asupra sanatatii in toata lumea. Abia dupa o saptamana au inceput si curvele astea mancatoare de cacat sa zica ceva. Tarziu, cand deja oamenii se intorceau din China. Si acum cand sunt cazuri posibile aici, Romanica zice ca nu-i nimic. De unde pula mea sa stie handicapatii astia daca aia sunt sau nu infectati si ca nu cumva deja e boala aici. Cum pula mea sa stie cand ei nu fac fata nici cu gripa ? Ei mananca cacat de crudu si alte boarfe...
44
5
agresiunile secolului asta nu sunt numai militare ci si biologice, sper ca China sa treaca si peste aceasta incercare, si sa invinga toate mizeriile care i se creaza pentru a-i bloca accensiunea
29
18
pai si membrii familiilor unde stau? se stie ca virusul asta se ia si in afara perioadei de incubatie, cand nu sunt simptome. ala sta in casa si restul familiei zburda prin oras. bun asa
53
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212