REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Alertă! Mai mulți bătrâni, intoxicați cu soluție pentru acarieni, la Căminul din Eforie Sud. Video

Alertă! Mai mulți bătrâni, intoxicați cu soluție pentru acarieni, la Căminul din Eforie Sud. Video

A.F. 21 octombrie 2023 | 00:37 4036

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în noaptea de vineri 20 octombrie a.c., spre sâmbătă, 21 octombrie a.c., la Căminul de Bătrâni din Eforie Sud, pe strada Mihai Viteazu.

Alerta! Mai multi batrani, intoxicati cu solutie pentru acarieni, la Caminul din Eforie Sud. Video

Potrivit primelor informații, mai mulți bătrâni s-au intoxicat cu soluție pentru acarieni.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD C, un SMURD B2 de la Stația Tuzla și 2 ambulanțe SAJ.

Alerta! Mai multi batrani, intoxicati cu solutie pentru acarieni, la Caminul din Eforie Sud. Video

Update:

Este vorba despre 7 persoane intoxicate cu soluție de acarieni, 5 dintre ele sunt deja transportate la spital și alte 20 au fost evacuate. La fața locului se află în prezent 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje SMURD și 7 autospeciale SAJ.

Alerta! Mai multi batrani, intoxicati cu solutie pentru acarieni, la Caminul din Eforie Sud. Video

Toate victimele sunt conștiente.

Update 2:

A fost evacuată întreaga clădire. În urma tuturor măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN, nu s-au identificat substanțe periculoase, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Update 3:

Beneficiarii s-au reîntors în camere, cu sprijinul echipajelor de intervenție și al personalului centrului de îngrijire. În final, 6 beneficiari au fost transportați la spital, iar 38 s-au reîntors în camere.

Ce spun reprezentanții IPJ

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane dintr-un cămin de bătrâni acuză o stare de rău.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat 6 persoane, care au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.
S-a procedat la evacuarea celor 38 de persoane aflate în căminul de bătrâni. După efectuarea verificărilor de specialitate, s-a constatat că nu există pericol iminent, astfel că acestea au fost reintroduse în imobil. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La agigea e caminul de batrani unde sunt adusi cu ambulanta muribunzi, sunt 40 de batrani in 6 camere. Spagarul de carjaliu a luat spaga sa tina in functiune caminul, fara aviz de ISU, pompierii nu au cum sa incapa pe strada
4
0
se maresc pensiile...cu o gramada!
1
0
Ești nebun?O fi găsit vre un îngrijitor de acolo,super pregătit, ceva acid prusic și a citit pe ce mai rămăsese din instrucțiuni ca i bun ca insecticid.O fi găsit bidonul respectiv lângă un proiectil,săpând în curtea căminului.Era ruginit proiectilul, așa că l a vândut la fier vechi,dar bidonul părea în regulă. De ce să arunci ceva ce poate fi folosit,conform instrucțiunilor,bineînțeles, nu oricum.Asa ca așa sta treaba.Intentie rea nu a fost ,100%.
2
2
Coja e de vina
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468