REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ALERTĂ! SPITALELE din CONSTANȚA NU mai au locuri la ATI

ALERTĂ! SPITALELE din CONSTANȚA NU mai au locuri la ATI

Replica API 17 martie 2021 | 00:36 3628

În urma creșterii accentuate a numărului de cazuri din ultimele zile, spitalele din Constanța încep să se aglomereze și sunt tot mai aproape de colaps. Paturile disponibile de la ATI încep să fie din ce în ce mai greu de găsit, dat fiind faptul că marți, 16 martie, mai erau doar 4 locuri disponibile. Alarmant este și faptul că tot mai multe persoane se pozitivează, în urma testelor efectuate.

Doar PATRU paturi disponibile la ATI

Reprezentanții Instituției Prefectului au transmis, în după-amiaza zilei de marți, 16 martie, faptul că mai sunt doar patru locuri libere la ATI, ce s-ar putea ocupa din moment în moment. „În momentul de față, conform statisticii oferite de DSP Constanța, sunt: la Spitalul Județean sunt 12 paturi ocupate și două libere, la Spitalul de Boli Infecțioase – 8 ocupate și două libere, la Spitalul Medgidia – toate cele 13 paturi sunt ocupate și la Mangalia, toate cele 9 paturi ATI sunt ocupate.

Câte paturi mai sunt libere pe secții

La nivelul județului Constanța, paturile pentru tratarea bolnavilor COVID-19 sunt distribuite astfel: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (120 – 108 ocupate), Spitalul de Pneumoftiziologie (100 – 26 ocupate), Spitalul Municipal Medgidia (150 – 77 ocupate), Spitalul Municipal Mangalia (121 – 92 ocupate), Spitalul Militar – Sistem Modular (56 – 34 ocupate) și Secția Exterioară Agigea (55 – 33 ocupate).

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Post spioni sabi
0
0
GOGU OLOGU PYNTENOGU face pa MYLOGU
0
0
Art 439 Ncp
0
0
Bine punctat. Sunt de acord cu tot ce ai postat. La orice radiografie sau CT se poate vedea daca plamanii sunt distrusi. In acest caz, nu red ca mai e cazul de autopsie. Doar daca se vrea sa iasa viermele din cei care au murit. Poate ar fi bun un CT care sa arate daca e afectat creierul celor care dau din gura fara sa gandeasca. In acest caz e buna si autopsia ca am auzit cazut de specimene vii, dar cu creierul mort...
5
1
Peste 3 luni vom discuta despre faptul ca medicii nu vor mai avea loc la poarta alba.......o sa vedeti atunci ce iese
1
3
Paziti-va ca sa nu aveti nevoie sa ajungeti la spital!
3
1
Mai imbecililor, dupa un an de la startul pandemiei, inca sunteti la fel de prosti? Am inteles ca la inceput nu ati crezut ca e un virus, ati spus ca e o raceala, ca se dau bani ca sa fii declarat bolnav sau decedat de Covid, etc, dar sa nu va desteptati dupa atat timp si sa ramaneti retardati, nu am crezut! Voi ar trebui sa fiti inchisi in puscarie pentru ca nu ati purtat masca si v-ati omorat parintii si prietenii! Sunteti distrusi fara cale de recuperare! Voi ar fi trebuit sa nu fiti primiti in spitale si sa nu vi se permita accesul la tratament! Nemernicilor! Criminalilor!
11
2
Lol! Pai tocmai se lauda balbaitul tupeist Cutzu Cutzu ca a gestionat bine pandemia! Cu 22000 de romani deja morti....
1
5
Se dau bani ca sa declare ca a murit de covid , sint interese mari la mijloc, mai multi asazis bolnavi mai multi bani ia manageru
5
9
Daca las fierbinti era un serial din constanta cu turci mache tatari si moldoveni erati cei mai mari fani ai serialului, asa va ft grija de las fierbinti, mai bn chemati protv.u sa filmeze ghetoul vostru plin de gropi si cocalari parveniti, aia din film se prefac ca st prosti exact ca sa va enerveze pe voi astia prosti pe bune dar cu fite de vip Faceti contestatie la protv sa il scoata din lista la constanta ca voi sunteti manierati si mancati cu lingurita mac si saorma big
1
4
sa va iau articolele'n pl!hotariti-va cine minte!kwj zicea ca sint 3mii si ceva prin nov!unde plm au disparut?!sinteti timpiti?sau ne credeti pe noi......
5
5
Nu se fac autopsii pentru ca acest covid e o farsa
9
8
Dute la psihiatrie! Acolo e locul tau. Si hai sictir! Jegule
6
15
Decat sa te omoare aia acolo....mai bine te tratei acasa , cu o tuica fiarta si aspirina saracului !
8
5
acasa imediat nu dupa ce boala e avansata!Tratamente simple ,eficiente care se gasesc dar sunt ocolite!
7
6
E mimciuni am citit eu pe feisbuk si in Las Fierbinti
6
8
Autopsiile sunt interzise de stat pentru ca ar deveni evidenta pentru toti farsa jucata de medici contra cost. Scopul mizeriei mediatice este blocarea economiei bazate pe consumul de petrol .
15
12
Va da bani si v-a transmis directive cati sa mai omorati.Ati avut oxigen sa omorati oamenii cu zeci de l de oxigen pe fata.Manca-v-ar viermii pe voi si copiii vostri,pe mamele voastre si neamul vostru de secaturi toti ce care ati omorat oameni nevinovati in spitale. Sa aveti anestezii pt neamul vostru sa nu mai fiti deranjati in veci.De asta avem noi peste 21000 de morti? I-ati omorat voi criminalior.De aceeasi moarte sa aveti voi parte si familiile voastre.Verem sa fiti toti judecati pentru crimele comise! Vrem anchete.Scapati-ne de acesti criminali!
22
12
Ce vrei sa spui de injectie retardatule
4
8
Injectiile
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468