REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Alexandra Stan, acuzată de o asistentă TV că i-a furat iubitul. Video

Alexandra Stan, acuzată de o asistentă TV că i-a furat iubitul. Video

Mirela PASCAL 29 noiembrie 2022 | 14:00 3822

Alexandra Stan este implicată într-un mega scandal, după ce o asistentă TV a acuzat-o că i-a furat iubitul. Bianca Alexandra, o blondă din Chișinău, a făcut-o praf pe constănțeanca Alexandra, ”mulțumindu-i” că a despărțit-o de iubitul ei.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” Bianca Alexandra susține că a avut o relație timp de doi ani cu bărbatul respectiv, care este artist, iar Alexandra Stan este cea care i-a despărțit.„Mulțumesc Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva! Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit. Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea. Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multă grijă de tine decât am avut eu! Amin!”, a fost mesajul transmis de aceasta.

Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți, se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și sincer nu prea pot să mai spun multe, nu am cuvinte. (…) Pot să îi spun Alexandrei (n.r. – Stan) că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui pentru că probabil că și ea a suferit la rândul ei și probabil că ei nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față”, a mai spus Blonda.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania -Moldavia (Mamaia Sandu's Kingdom ) scor final 1-0
2
1
Cica i-a furat iubitul. Ca si cum avea acte de proprietate pe iubit. Bun personal. Mostenire de la o matusa. Fiecare e liber sa fwuta pe cine vrea. Nimeni nu e legat de nimeni. Oamenii chiar nu inteleg asta. Au impresia ca iubita/iubitu, sotu/sotia le apartin.
12
4
Numai " bunăciuni" gata sa iși pună la bătaie toate ..găurile ! Sacoși ambulante din plastic..l
12
0
Știri de rahat , c***e de rahat , maimuțoi de rahat !
14
1
a lasat-o Alexandra in fwndul gol, i-a pus fraierului alui pasarica pe ochi si aia a fost.
8
1
ce medic a mutilat-o pe fata asta? mutanti...
7
1
Stiri despre nulitati . Bravo
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108