REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Alina Gorghiu acuză PSD de minciună pe tema pensiilor

Alina Gorghiu acuză PSD de minciună pe tema pensiilor

A.F. 29 octombrie 2022 | 00:00 857

Preşedintele Senatului, Alina Gorghiu, a acuzat PSD că minte când neagă faptul că PNL a operat cea mai mare majorare a pensiilor, de 14%. Gorghiu afirmă că social-democrații trebuie recunoască meritele guvernelor liberale chiar dacă nu le place acest lucru.

Alina Gorghiu

„Problema pensiilor trebuie rezolvată rapid. Mi-aș dori să vă mobilizare din partea tuturor partidelor, dar mi-ar dori și o comunicare onestă către români, fără fente oratorice. Fac un exercițiu de sinceritate aici, fără să încerc să lezez pe nimeni. Am văzut zilele trecute din partea PSD niște informații eronate zilele trecute în spațiul public pe tema pensiilor, probabil echipa de comunicare a lui Marcel Ciolacu a greșit discursul, pe fondul oboselii. Am să vă spun de ce: pentru că pe 1 septembrie 2020, cu premier liberal, punctul de pensie a crescut cu 14%, cea mai mare creștere din Europa. Iar pe data de 1 ianuarie 2022, tot cu un premier liberal, punctul de pensie a crescut cu 10%. Ăsta este adevărul. Că le place unora istoria recentă, că nu le place, nu trebuie să recunoască nimeni meritele unui guvern liberal sau a unui premier liberal, însă adevărul trebuie spus.

E o rugăminte de sinceritate, nu avem timp de jocuri politice în aceste vremuri, ne asumăm fiecare ce poate să facă, ce trebuie să facă. Iar premierul Ciucă a spus un lucru care pe mine m-a bucurat: nu doar că am majorat ca partid pensiile de două ori, dar în ianuarie 2023 va înseamna o nouă majorare a pensiilor care să acopere inflația, măsură luată de un premier liberal. E un mesaj dat și de președintele României și de reprezentanții PNL. Este o veste bună în acest tablou încărcat de crize”, a afirmat Alina Gorghiu, vineri, în județul Hunedoara, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Madam, v-ati ocupat numai de manipulari, minciuni, santaje cu justitia! Numai asa ati ajuns sa conduceti tarisoara asta, uite se fac 18 ani de cand voi, astia de dreapta conduceti tara. Si cu s-a ales romanii in urma lui Petrov, Boc, Iohanis, Ciolos, Orban, Catu. Sclavie fata de Occidentul flamand si cinic, iar romanii o duc din rau in mai rau.
1
1
a ti nebunit ...saraca lume cu marirea pensiilor, e o tactica care unii nu prea o cunosc ! se lupta... saracii bogati pentru ca sa ne fie cat de cat binisor si lor si mai ... exceptional !
1
1
Alinuta si voi sunteti la fel Hozii si mincinosi.Sunteti falsi nu tineti cu poporul roman.
2
1
vrajeli politice in fiecare zi, chiar si de doua ori pe ...ora ! asa s a procedat cu orice , legi, decrete, ordonante etc.abureli pana omul nevoiasi se lasa ...pagubas si pune ...boticul!
2
1
Ce m-am saturat de pupaza asta cu cap de papusa si c*r de matusa!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212