REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se căsătorește cu un milionar american

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se căsătorește cu un milionar american

Replica API 27 mai 2021 | 23:04 29152

Alina Vidican și-a găsit liniștea după furtuna care a avut loc în urmă cu câțiva ani. După ce Cristi Borcea s-a separat de ea, tânăra timișoreancă și-a luat copiii și s-a mutat definitive în America, acolo unde fostul patron din sport i-a lăsat în administrare un mare restaurant cu specific tradiţional românesc, scrie cancan.ro.

Alina Vidican

Având unt rai destul de bun în America, alături de cei doi copii ai săi, inevitabil, în timp, Alina a reușit să-și restabilească și viața sentimentală. Așa a ajuns să-l cunoască pe cel ce-I va deveni în curând soț. Un milionar pe nume Claude Senhoreti, de origine braziliană. Bărbatul, pasionat de curse de raliu, merge însoțit de fiecare dată de Alina la competiții. În una dintre fotografiile făcute de blondină, se vede cum, milionarul are printat pe tricoul de cursă numele „Alina Senhoreti” într-o bandă roșie în dreptul inimii, un gest extrem de frumos făcut pentru fosta soție a lui Cristi Borcea.

Relația dintre Alina Vidican și Claude, spun sursele FANATIK, durează deja de câțiva ani, cei doi luând însă decizia să se afișeze, în public, împreună, abia după ce milionarul american a cerut-o de soție și s-au logodit.

”Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus milionarul american de origine braziliană, Claude.

Mai mult, conform aceleiași surse, Cristi Borcea a fost total de acord cu relația dintre Alina și american, cu condiția ca aceasta să fie foarte atentă când vine vorba de comportamentul milionarului american cu privire la copiii pe care îi au.

Logodnicul ei milionar se pare că se înțelege foarte bine cu copiii ei și ai lui Cristi Borcea, ei locuind, deja, împreună.

Mai mult, Alina Vidican a renunțat la afacerile pe care le derula în Miami pentru a se dedica, în totalitate, logodnicului ei.

Astfel, restaurantul pe care Alina Vidican îl conducea în Miami și care îi fusese lăsat în grijă după divorțul de Cristi Borcea, are de ceva vreme nouă echipă de management, iar fosta soție a fostului acționar de la Dinamo București nu mai este implicată deloc în conducerea lui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
voi nu aveti toate tastele la tastatura sau sunteti analfabeti
0
1
cine ia maimutza aia ooerata cu kilometrajul dat peste cap?
4
4
normal ca nu era sa-l jeleasca pe borcea e tanara e frumoasa si a ales unul de o mie de ori mai frumos ca ciuflingarul de tata a 10 copii
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212