REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alison Van Uytvanck și Greet Minnen s-au sărutat peste fileu la finalul meciului de la Karlsruhe

Alison Van Uytvanck și Greet Minnen s-au sărutat peste fileu la finalul meciului de la Karlsruhe

Replica API 1 august 2019 | 00:00 470

Belgiencele Alison Van Uytvanck (65 WTA) și Greet Minnen (123 WTA), partenere de viață, au oferit un moment controversat la finalul meciului din șaisprezecimile turneului Challanger de la Karlsruhe, Germania, încheiat cu victoria lui Van Uytvanck, scor 4-6, 1-6, 6-1.

Partida, una extrem de disputată, a căzut în plan secund. Înconjurul planetei l-a făcut gestul de la final, când cele două s-au îmbrățisat pătimaș și s-au sărutat peste fileu.

Povestea lui Alison van Uytvanck și Greet Minnen

În martie 2018 şi-au făcut publică relaţia, iar în iulie o poză a făcut înconjurul lumii: Alison van Uytvanck și Greet Minnen sărutându-se la marginea unui teren de la All England Club. Alison doar ce trecuse în turul al doilea de Garbine Muguruza, campioana en titre la acel moment. „A fost instinct pur. Am văzut-o pe Greet în tribune și am vrut să o îmbrățișez”, a explicat Alison pentru The Daily Telegraph.

Nu a fost un gest care să sfideze normele și nici de afirmare a identității sexuale. „Știu că a însemnat mult, dar noi nu ne-am gândit la acest lucru. Eram foarte fericită pentru Alison, nu m-am gândit al nimic altceva”, a spus Greet.

Billie Jean King sau Martina Navratilova au fost printre primele jucătoare lesbiene de tenis care și-au făcut publică orientarea sexuală. Pe urmele lor au călcat Rosemary Casals, Jana Novotna, Amelie Mauresmo, Gigi Fernandez, Casey Dellacqua, Johanna Larsson, Richèl Hogenkamp sau Alison van Uytvanck.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga ti o prin sporturi mai intai un sarut dupa sodoma si gomorra pe teren intre arbitru si restul din tribuna femei barbati ce o fi ca asa va place voua generatia noua sa ne pupati la oua,yoghini si open mind sa traim impreuna sa facem dreamcatchere si sa meditam,la ce nu o sa putem sa ne cacam
3
0
seamana un pic cu oaia noastra.
1
2
Fi-mi-ar scarba si mila de voi, fiinte infecte bolnave.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108