REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Amber Heard denunţă o campanie de defăimare care i-a limitat rolul în continuarea filmului 'Aquaman'

Amber Heard denunţă o campanie de defăimare care i-a limitat rolul în continuarea filmului 'Aquaman'

Replica API 19 mai 2022 | 00:00 724

Actriţa Amber Heard a declarat luni că studioul Warner Bros. i-a redus scenele în care juca în continuarea filmului "Aquaman", ca urmare a "campaniei de defăimare" lansată de echipa de avocaţi a fostului său soţ Johnny Depp, relatează EFE.

Amber Heard

"Mi-au prezentat iniţial un scenariu, iar ulterior mi-au dat alte versiuni care, practic, limitau apariţiile personajului meu", a declarat Heard în faţa tribunalului din Fairfax (Virginia), într-o nouă audiere a actriţei în procesul împotriva lui Depp, citează Agerpres.

Potrivit actriţei, avocaţii lui Depp au lansat împotriva ei o campanie de defăimare în urma căreia a fost etichetată drept "mincinoasă" şi menită să-i distrugă cariera, fapt ce a dus la limitarea apariţiilor sale în acest sequel, intitulat "Aquaman and The Last Kingdom", a cărui lansare este prevăzută pentru 2023.

Potrivit relatării lui Heard, timpul său de apariţie în noul film a fost redus la 10 minute, deşi iniţial era considerată interpreta principală a super-eroinei Mera.

O situaţie care s-a repetat, potrivit ei, şi în 2017 când, după obţinerea unui ordin de restricţie temporară împotriva lui Depp, a pierdut multe oportunităţi de muncă.

"Am fost concediată din multe proiecte şi campanii. A trebuit să fac multe eforturi pentru a putea lucra şi juca în cel mai mare proiect cinematografic al meu", a subliniat Heard, referindu-se la participarea sa în superproducţia "Justice League".

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru a-i cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari şi susţine că fosta lui soţie l-a defăimat atunci când a afirmat că este o victimă a abuzului domestic.

La rândul ei, Amber Heard a intentat un contra-proces de 100 de milioane de dolari, argumentând că starul hollywoodian a comis un act de defăimare atunci când a calificat-o drept mincinoasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108