REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

AMBULANȚĂ LOVITĂ de un TAXIMETRU, în TOMIS III VIDEO

AMBULANȚĂ LOVITĂ de un TAXIMETRU, în TOMIS III VIDEO

Replica API 13 mai 2021 | 23:52 5295

Un accident rutier a avut loc, joi, 13 mai, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Tomis III, în dreptul bisericii catolice Sfântul Pius din Pietrelcina.

Potrivit primelor informații, în nefericitul eveniment rutier au fost implicate o ambulanță și un taximetru.

(click pe imagini)

”Taximetrul a intrat în ambulanță...”, au spus, pentru Replica, oamenii aflați la fața locului.

Update

O ambulanţă SAJ B2 a fost implicată într-un accident rutier. Ambulanţa era cu semnalele sonore şi acustice pornite, se deplasa cu un pacient către Spitalul Judeţean, a fost lovită de un taximetrist. În urma accidentului a rezultat o singură victimă, taximetristul, cu un traumatism cranian, conştient. A fost transportat la Spitalul Judeţean.

Update 2

Potrivit reprezentanţilor IPJ, "polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism (taxi) și o ambulanță, care se deplasa având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală."

L.I.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti reclama la bolt si uber cand nu a stat uberul la semafor a trecut pe rosu si a facut accident pe tomis cu soveja cersetori de la bolt sa nu va mai prind la city in fata ca va dau amenda
1
2
Taximetristii,nu toti ,sunt educati alearga ca nebunii si nu realizeaza nimic ,rezultatul in artocolul de azi.Ca sa zic ca unii soferi scuipa pe geam,in mers , ca ultimele jeguri
3
1
Un sofer de ambulanta
3
2
eu nu folosesc taxiu ca am Opel
2
0
Mai folosesc si altii Uber nu numai voi sub 40. Stiu si altii sa butoneze
3
3
De aia nu mai merge nimeni cu ei. Toti care avem sub 40 ani folosim Uber si Bolt. Ultima oara cand am mers cu taxi am zis ca mor, mosul era complet aerian si mai mergea si cu 20..nu mai zic de cati jepcari sunt..mai ales vara
9
4
Dupa doua abateri la legislatia rutiera trebuiesc sancionati dur, pentru ca transporta persoane. In constanta multi dintre ei sunt analfabeti, pesti si traficanti de substante, si sa nu mai punem manelisti!
23
1
Taximetristi trebuie sa fie sanctionati ! Cei care blocheaza circulatia la City sa le fie ridicate autorizatiile. Montata camera de luat vederi pe stalp.Se rezolva f usor doar sa existe vointa.
26
1
O fi fost surd taximetristul.
8
1
Un nou serviciu cu aripi in ct
5
1
partea buna e ca serviciul medical a ajuns instant la fata locului. . .
8
0
si tragi apa!!!!
21
2
Cei mai multi sunt idioti taximetristi . Pleaca de pe loc fara sa semnalizeze , intra in depasire fara se semnalizeze , merg sub limita legala fara motiv , daca le atragi atentia sar la bataie . Sunt pericol public . Eu ii inteleg ca sunt chinuiti , nu este usor sa stai cu picioarle la gura cateva ore dar este raspunderea lor sa fie atenti in trafic .
34
3
Taximetristul avea semnalele audio --manele- si luminoase -avarii- in functiune.
45
3
Pentru cap de ...bou ! Invata dracu sa scrii ,ma analfabetule !
9
20
bulai bulai
8
0
Folosit Uber si Bolt! Asa putem sa-i tinem in afara traficului pe zdrentele de taximetristi si iesti si mai iesftin la pret
47
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108