REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ana Birchall, LOVITURĂ din partea lui Adrian Năstase

Ana Birchall, LOVITURĂ din partea lui Adrian Năstase

Replica API 29 ianuarie 2018 | 01:57 525

Ana Birchall a fost numită vicepremier în echipa premierului Viorica Dăncilă, ceea ce îl nemulțumește pe Adrian Năstase. Fostul premier consideră că PSD face o mare greșeală prin această propunere. Birchal se va ocupa de implementarea parteneriatelor strategice, ceea ce ar însemna, în opinia lui Năstase, că ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, are un șef.

”Sunt lucruri pe care eu nu le-am înțeles, dar poate e vina mea. La Externe, au un ministru, iar apoi pun un vicepremier, adică îi pui un șef ministrului și îi iei o parte importantă din prerogative. Ministerul de Externe se ocupă și el de Afacerile Europene, la ce mai trebuie un minister? Avem parteneriate strategice cu multe țări. În scrisoarea lui Bădălău, care era foarte bună, se spunea că e nevoie de o restructurare a Guvernului. În formula de acum, vor apărea multe ambiguități și suprapuneri între competențele miniștrilor. Poate e doar în opinia mea. La fel, la Finanțe, ai un ministru, dar și un vicepremier care e specialist. Eu fac aceste obiecții gratuit, fără să cer cetățenie sârbă sau moldovenească”, a spus Adrian Năstase, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta nu este aiai care ii facea muie in masina in parcare la Kaufland in Bucuresti lu Bebitza Tiganu ? Parca scria in CanCan acum vreo 4-5 ani !
2
0
Lui Dragnea nu-i mai ajunge nimeni la mustata ,fiecare destept cand ajunge prea sus crede ca el conduce
5
1
Cateodata,gura pacatosului adevar graieste.Dar sa fim seriosi,Adelu tot un infractor cameleonic si periculos ramane.Cat despre Dracnea,asta o sa moara cu CEX-ul pe buze cum a murit Ceausescu cu Marea Ad Nationala.Sa vedem cand prefera,posibil o oferta acum de Paste,ar da bine pe sticla o crucificare neobolsevica!
2
1
Guvern mamut, costisitor si nepregatit profesional, dar obedient.
5
1
Iertati-ma dar eu nu sunt decat o tarfa proasta!
3
1
in toamna cel tirziu urmeaza anticipate
4
1
Nastase si Dragnea sunt precum pianul si acordeonul, tottal diferiti.
6
0
Ce-aveti cu duduia de ii dati numai lovituri? Parca geoana a fost mai bland si a lasat-o s-o ia singura
2
0
are dreptate,cu toate ca ar trebui sa taca fiind fost puscarias.se ridica toti puscariasii gen becali cu fel si fel de pareri,dar cand au fost ei s-a jefuit cel mai salbatic Ro.
7
0
Nu se va ridica niciodata presedintele PSD,Liviu Dragnea la valoarea fostului premier Adrian Nastase.Amandoi hoti! Dar,din doua rele alegi raul mai putin rau!
10
4
sa o puna si pe Bahmutanca Ministru cu femeile rele de cura.
8
0
S-a umplut de milfete guvernul Romaniei.Anamaria Prodan lipseste.Sictir !!!
14
0
toata lumea ii spune domnului Dragnea ca greseste dar e prea plin de el si prea mandru sa vada realitatea. A mai ramas dl Iliescu sa se exprime in acest sens dar avand sentimente profund prosovietice se pare ca situatia ii place pentru ca ne indreptam spre uniunea euroasiatica
11
0
O alta cadana a lui Dragnea, "suleimanul Dragnea" !? Are dreptate d-ul Nastase, mare dreptate : patru vicepremieri, dubluri la finante, externe...etc. !?
14
0
A cita muista a lui dacnea este asta?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108