REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Anagnoste de la APIA își face casă în buricul orașului

Anagnoste de la APIA își face casă în buricul orașului

Replica API 14 mai 2020 | 00:28 13741

Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) a fost, ani la rând, cuibuşorul de nebunii al familiei fostului director general adjunct al instituţiei, Nicolae Sterghiu. Acesta a încasat subvenţii grosolane, cu sprijinul ginerelui, Anagnoste Iancu, pe care l-a angajat în funcţia de şef birou APIA, Centrul Local Baia Tulcea, şi al fiicei Anagnoste Ecaterina, pe care a angajat-o la Centrul Judeţean APIA Constanţa, în postul de şef serviciu controale pe teren.

Cere modificarea urbanistică

Iată că acelaşi Anagnoste vrea să investească în centrul Constanţei. În acest sens, vrea să schimbe reglementările urbanistice ale zonei. Primăria Constanţa i-a eliberat certificatul de urbanism pentru elaborarea unui PUZ pentru zona adiacentă străzii General Manu, numărul 77. De precizat faptul că, pe acest teren este ridicată o vilă. Cel mai probabil, afaceristul intenţionează să o supraetajeze

Afaceri de familie

Şeful centrului local din Baia al APIA Tulcea deţine mai multe terenuri, case şi apartamente în judeţele Tulcea şi Constanţa, împreună cu soţia Ecaterina, fostă angajată APIA Constanţa, în prezent patroana firmei de familie prin care soţul şi-a aprobat singur subvenţii europene. Ecaterina Anagnoste, fostă Sterghiu, este fiica lui Nicolae Sterghiu, fost director general adjunct al structurii centrale APIA, iar alături şi de mama Chiriţa şi soţul ei constituie o familie fericită cu fonduri europene aprobate tot de ei.

Nicolae Sterghiu

Conflict penal de interese

În iunie 2013, ANI sesiza Parchetul Curţii de Apel Constanţa cu privire la conflictul penal de interese al lui Iancu Anagnoste, care a aprobat, prin propria semnătură de şef APIA, subvenţii pentru Agronis 2000 SRL, firmă deţinută de soacră şi soţie, dar şi pentru fermierul Nicolae Sterghiu, adică socrul său. Socru care, în 2006, pe când era director general APIA Tulcea, îl numise pe Iancu Anagnoste la şefia centrului local din Baia al APIA.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dimci Palavoti este cel mai mare turnator al tuturor timpurilor.Fii-su Dida un retardat care sta pe spinarea lui taica-su ,iar nevasta lui ,Lili, umbla cu Nicea.Niste jeguri.
4
2
Da frate, astia-s ca ciuma. Mai nou si machedonii de la Serra Ivas, nu au mai depus un singur dosar la Directia Agricola pt programul Rosii Ro, ajutor de minimis, ci au depus 9 NOUA dosare pentru aceeasi suprafata din anii trecuti. Simplu, in loc de 3000, cer 27.000 de euro, ceea ce mie mi se pare o fraudare a programului guvernamental. Si mama soacra, si tata socru, si varu Costel, toti s-au facut agronomi si cultivatori de rosii, peste noapte! Alooo!! DIICOT, ANAF ... dormiti??
4
2
Machedoni imputitit!
3
4
60 de oi de la Stejaru La valea seaca !
2
2
Daca ia pus PENELEU in functiile astea cu bani si influenta , ii ocoleste DNA-ul. Daca ia pus PSD-ul , cu siguranta DNA intra in ei. N-ai cum sa faci mormani de bani, vorba lui M.Basescu, din munca , afacere cinstita.
0
6
Teia pociu anagnoste ,nasul Tanase dimciu Palavoti samata coli si fiisuu de la apia prins cu smecherii TURNATORII GARANTAT LA SECURITATE CU HARTII CA SI TATAL MEU SAMATA GHE ALIAS BIRBIII NENEA SECRETARUL ,NEA STELICA BELA TURNATOR ,TATA LUI BAIETELU TURNATOR CU ACTE IN REGULA SI NU IN ULTIMUL RIND BONACHII PRIMARUL ,MAI NOU DIRECTOR APIA BAIA ACEST NEICA NIMENII INVENTAT DE SECURITATE
10
1
Mokanes romanes dadeau spaga de pe vremea turcilor. Draq de zdrente si koorve
8
10
..Nicolae Sterghiu un mediocru si atat.
8
2
S-au bagat machidonii astia ca virusul covid, peste tot unde se freaca menta si salarii mari.Fisc,Apia,Afir si altele!
29
4
toti macedonii sunt angajati apia traiasca nea MERGEANI SPAGA 20000 DE EURO BINE OMU IESIT LA PENSIE DAR TOT EL FACE CARTILE BURLACU IL ASCULTA LA CTA
27
3
In Romania de azi s-a ajuns ca pe vremea lui CUZA care atunci cand a vazut ca nu poate sa faca nimic pentru tara din cauza boierilor hoti s-a decis sa aduca un rege strain si bine a facut pentru ca regele nu era inrudit cu boieri hoti si asa a putut sa dea legi dupa modelul vestic,legi care au scos Romania din balcanismul fanariot de pe vremea aia.Si acum ar fi nevoie de cineva ca Al I.CUZA pentru ca parlamentari au ajuns sa dea legi pentru hoti"adica pentru ei"si legi speciale pentru politisti si judecatori si la ce au facut parlamenteri astia acum cine sa mai apere tara de hoti?.
20
3
DNA sa vina sa vada cit izlaz pasune eate si cine o declara ka cine merg banii din subventii direct la ANAGNOSTE ajungetii si vedetii cita supreafata teren lucreaza pe nepotii lui alui COCIII PURNII IN GURA si cite animale exista in teren unde au oiile si taurii cu ce anume au ajuns asa bogatii oamenii astia de la Eschibaba doar cu manevre de la apia cu declarii falsee .
23
2
Daca DNA merge acolo la agentia Baia de Tulcea si trebuie sa mearga, le dam dosare concrete de frauda.
20
2
Coane Fanica, astia nu au stat degeaba pe unde au fost angajati.
19
3
Lasatii in pace pe oamenii ca sintem totii ai nostri tata turnator la securitate ,sterghiu nicolae om fara caracter a lasat copilul la camin ,palavotii dimcii turnator la securitate,dir anagnoste magar inchiriat ,ecaterina o curva ,zoia grameni o depravata si spagara la adeverintele de motorina la cta,liuta ,nicioala deturnarii de fondurii europene,ciamatu mitel finul lui anagnoste etc cred ca intrebare ar fii ce studii are dir Apia baia un parvenit cit despre mafia adeverintelor ar trebui sa ca zica samata care stie cum le semna cu ajutorul lui Anagnoste si cum la turnat la Dna.
25
3
La agentia Baia de Tulcea sa mearga DNA-ul si va descoperii fraude de sute de mii de euro pe an.
26
5
Politia romana sa se autosesizeze cu privire la adeverintele apia emise de agentia din Baia in ultimii 3 ani si aprobate de sucursala apia Tulcea fara acoperire in baza carora s-au luat credite bancare fraudand astfel bancile din Constanta si Tulcea. La agentia din Baia frauda este la ea acasa.
25
1
APIA este tarla cipana. Majoritatea au buletin de Tulcea si vorbesc stricat romaneste.
39
3
Agropanis se numeste
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272