REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Andreea Bănică, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată pe afişul promovat de Primăria şi Consiliul Local Mangalia

Andreea Bănică, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată pe afişul promovat de Primăria şi Consiliul Local Mangalia

Replica API 15 decembrie 2017 | 00:42 443

click pe imagine!

Continuă seria spectacolelor dedicate lunii decembrie la Mangalia! Cei mici, dar şi cei mari au fost obişnuiţi cu o serie de artişti care au concertat în această perioadă la Mangalia, iar pentru data de 17 decembrie, de la ora 17.00, este aşteptată să urce pe scena amenajată în Parcul Evergreen nimeni alta decât Andreea Bănică!

Spectacolul este anunţat prin intermediul unui afiş oarecum... "decoltat", organizatorii evenimentului fiind, conform afişului, Primăria şi Consiliul Local Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Obisnuiti? Au fost 2 concerte amarate. Aia inseamna obisnuinta?? Sictir
2
0
Asta mereu a fost dezbracata..ca asa a facuta averea imensa pe care o are,cu fuste de 20 de cm si decolteu pana in gat,ca barbatii saliveaza oricum..ca vocea nu are cine stie ce..asa fac bani taote vedetele mai nou,vand o imagine care prinde la barbati,goliciune..
2
0
Ati pomenit vreodata ca, copii sa spuna " hai mami sa plecam??" , de la un spectacol cu " vedete" ???? Sa intimplat simbata , la Mangalia...cind "vedeta" a inceput sa-si dea hainele de pe ea si sa se craceasca....dai inainte raducule, ca functia nu o ai pe viata...ia cit poti....
3
0
Bravo Cristian poti fi dat exemplu ! Sa nu te lasi condus de betivul Traian chiar daca sunteti prieteni ! Asta nu mai vede nimic in jur decat paharul si somnul de veci !La noi in Costinesti nu se poate nici vara , de iarna nu se mai discuta.La noi primaria nu are bani !De ce oare ?Nu mai vrea nenorocitul la varsta lui ce-i mai trebuie ?Mergi dupa rege si lasa-ne Cristea Traian!
2
1
Si va mirati,si va dati ochii peste cap cand vedeti sau auziti cazuri de profesoare palmuite peste fundulete de catre elevii lor silitori la invatatura.Si iata ce vad pe strada elevii silitori : afise cu madama in pozitie de pus mana pe chiloti.Foarte frumos!Nu le-au pus si la scoala afise d'astea?!!!Mai tineti minte reclama pe cladiri pt ca sa renunte tinerii la fumat facuta de mihaela radulescu cu bucile la vedere stand capra ?!! Si-a atins scopul! I-a zapacit!
5
0
Traducere . nu au achitat contributia la replica.
3
0
Fara comentarii.Vorbim de evenimente legate de sarbatorile de iarna.Afisul cu artista dezbracata total nepotrivit.Dar ce mai e normal la Mangalia?!
6
1
Pai,poate o fi o interpretare xxx,mai stim noi oare ce ne pregatesc edili astia care ne iubesc...votul atat de mult.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108