REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Andrei Bodean, noul șef al DNA Constanța!

Andrei Bodean, noul șef al DNA Constanța!

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:19 943

DNA Constanța are un nou șef, începând cu 1 octombrie! Este vorba despre Andrei Bodean, procuror la DNA din 2013.

Andrei Bodean a devenit cunoscut, după ce a trimis în judecată afaceriști și politicieni controversați, precum pe Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre și Sorin Strutinsky, dar și datorită cazurilor de omor pe care le-a anchetat pe vremea când era criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Andrei Bodean are 38 de ani și a intrat în magistratură în anul 2008, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Andrei Bodean a candidat și pentru șefia DNA, însă a pierdut în favoarea colegei sale, Adina Florea, aceasta din urmă fiind propunerea ministrului Justiției.

Bodean va conduce instituția până la 31 martie 2019.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Structura securist-stalinista a DNA a ales perfect,un imbecil mai mare nici ca puteau gasi.Se strange latul usor si in jurul idiotilor gen Constantinescu si Bodean,putina rabdare...episodul 2 al ,,Unitatii de Elita" se va turna aici! Poate incearca Bodean sa o ,,seduca " si pe nevasta lui Taica Lazar...ca tot nu a tinut la Calaigii!
2
1
Mariano esti proasta de bubui si mai esti si visatoare stai in banca ta ca am sa spun ce ai facut la judecatorie cum spuneai rezolv eu toate dosarele la mine ajung
0
0
Veniti odata la ciobanu ca cei doi procseneti gurgu si constantinescu ne au dat teroare ,am dovezi care o sa va sperie cite furaciuni au facut din banul caseriei primariei si se dau drept investitori
2
0
la primaria din harsova trebuie sa cercetati pentru ca acolo nu se lucreaza cu legea e gen pe cumetrii si prietenii.
2
2
puteati sa-l imbracati si voi mai frumos, daca tot il laudati,nu?
4
1
Sper sa-l tina coaeele in continuare. Unul dintre singuri cu sange-n iatalatie si nepatat! Succes Adi.
9
5
Ai pierdut dl Bodean,Prc Adina florea e mai Bandita si cu Staif si legaturi mai bune la Imparatie.Cred ca locul dansei si a multor din gasca dansei e la Puscarie.Cred ca si Dl T.Tudorel nui cunoaste Mapa profesional si C.V..Cred ca Mafioti Constanteni o stiu mai bine si Presa.
5
2
PE NUME PIRON MADALIN,NONE MUGUREL,IARNUTAC MARIUS,LEFTERICA DANIEL,GRIGORE GAZANU,SI ALTII SUNTEM GATA SA VA SPONSORIZAM CU SUTE DE MII DE EORO SA NE LASATI IN CONTINUUARE SA DUCEM FETITE LA PRODUS SI SA NE FACEM APARTAMENTE SI VILE LA GREU.TRAIASCA JUSTITIA ROMANA SA II BAGATI PE FRAIERI LA BULA IAR NOI... LIBERI !!!
7
1
Oare o sa iasa la iveala si dosarele lui Radu Cristian de la Mangalia ? Primarul se lauda ca Bodean e omul lui si ca il protejeaza.
8
1
Poate trece cu masina peste dalele de pe carosabilul modernizat cu bani publici in zona peninsulara .Dovada este clara ,evidenta si zgomotoasa .
11
2
Va asteptam la Eforie.Sunt atat de multe lucruri frumoase de vazut.
5
2
Mult succes.
4
4
Merita aceasta functie, si speram sa continue asa sa faca ordine in Constanta!
4
4
UN baiat vare a muncit si merita din plin aceasta functie!Mult succes!
6
4
DNA are un nou sef suna bine ! Poate are timp sa se ocupe si de firma SC.Viralex Complex 2015 cu sediul in Costinesti ,str.DC4,jud.Constantacare sifoneaza banii primariei de ani de zile inclusiv prin firmele pe care le-a detinut P.F.Balan Virgil,P.F.Balan Alexandru,I.I.B.V.si I.I.B.A.cu sediile pe str.Tineretului,nr.108,com Costinesti ,jud.Constanta.Aceasta firma care asigura paraindaratul de 30% prin contracte directe ,licitatii masluite in domeniul constructiilor,infrastructura,pavele ,borduri inclusiv vanzare de materiale de constructii pietris,nisip de rau ,de mare,balastru vandute direct.
8
7
REPULICA CARE STERGETI COMENTARIILE...SECURISTILOR SA II SUGETI PULA BORFASULUI DIN FOTOGRAFIA DE MAI DUS.DATII SI CEVA HAINE SA SE IMBRACE SA NU MAI CUMPERE DE LA SECOND HAND SI SA SE BERBEREASCA BOSCHETUL.
10
9
Bravo ! Sicces ! Bafta !
7
5
felicitari.bravo
7
4
Poate faceti ceva si cu primarul de la harsova el se crede mai presus de lege
6
8
Felicitari ! Aceasta institutie avea nevoie de acest om! Bravo!
9
7
Felicitari ! Mult succes !
11
6
Treaba de profesionist facuta cu adevarat la ghindaresti.fortza Anrei Bodean!!!
13
4
Un bun profesionist si om de caracter!
13
6
FELICITARI!!!
18
8
Asteptam fapte, asteptam cercetarea si trimiterea in judecata de catre procurori a tuturor celor care au incalcat legea, indiferent ca sunt politicieni, angajati la stat, bugetari, primari, medici, profesori, ministrii.
26
6
Fortza Adrian, spanzura-i de coaie pe talharii din gasca POMACOST Poti sa incepi cu Valentin Ciuceanu fakeManager la BRICK si MOBITOM. Lasul asta varsa tot si e disperat sa nu fie arestat. Nu suporta regimul de detentie. Ai sa ai o mare surpriza placuta cand se va spovedi.
37
10

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468