REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Andrei Caramitru, despre votanții PSD: Proști de bubuie! Leneși și plini de ură

Andrei Caramitru, despre votanții PSD: Proști de bubuie! Leneși și plini de ură

Replica API 22 noiembrie 2020 | 19:18 2358

Membru al USR, Andrei Caramitru, susține că votanții PSD sunt ”leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni. El susține că doar acești oameni votează cu ”demenți populiști”.

Andrei Caramitru

”Cine Votează PSD? Cine votează în celelalte țări cu demenți populiști ?

Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva într-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educație, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur - atât de plini de ură că până și familia lor fuge de ei.

Și votează isteric că să pedepsească ocultă, elită condusă de Soros și Bill Gheitz, să pedepsească “sexo-marxiștii” de prin orașe care lucrează în IT, să pedepsească intelectualii. Să pedepsească adică pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați că ei. Pentru că sunt convinși că de fapt e o mare conspirație - ocultă îi vrea săraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne.

Ce nu înțeleg ei - sunt săraci și vai de mama lor pentru că:

(1) sunt proști de bubuie și nu știu să facă nimic

(2) Votează hoți și ticăloși să le fie primari. De proști ce sunt. Și atunci evident că acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri

(2) sunt leneși. Dacă ar vrea - ar putea să se mute unde sunt job-uri bine plătite. În orașele mari sau în străinătate. Ar putea să învețe o nouă meserie. Dar nu și nu - că e greu domne. Să ni se dea ! Păi de ce să vi se dea? Mergeți la muncă ! De asta îi respect eu pe cei care merg la cules căpșuni sau sparanghel în străinătate - aia muncesc cinstit - dar nu pe alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD.

Leneși și proști. Dar mulți. De asta trebuie să ieșim toți la vot de fiecare dată că altfel ajungem rău de tot”, scrie Andrei Caramitru, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie sa fii tembel ca asta sa crezi ca USR-ul e altceva decat s-a votat de 30 de ani incoace!!!
4
2
Oricum votam Noua Dreapta ce de ceilalti ne am convins 30 de ani. Pozitia 11 pe buletinul de vot.
0
2
ca toti usr-istii. oameni fara Dumnezeu. care nu cred in nimic.
6
2
Uitati educatia pe care i a dat o marele Caramitru ,natie pierduta care nu se va regasi,acesti mache care se vrea a fii noii legionari ai vremurilor prin aceasta mizerie de partid USR.Cum sa judeci un om care este sarac mai dobitocule?el nu a avut oportunitatile lui taicatu sa fure si sa ti lase tie .Acesti oameni s au culcat si sculat cu frica lui Dumnezeu situ ce faci ii blamezi.
7
2
asta? A intrat ca rezistent in usr plus? Ar trebui sa l traga papu de urechi. Sau sa i taie finantarea. Asa se vorbeste, glare? Toate partidele au uscaturi. Uita te la tine! Daca ai fi fost un intelectual ai fi vorbit cu mai multa grija. Dar esti doar un alt sectant frustrat care a refuzat educatia. Un sicofant.
6
2
onanistule cu muia asta de prost ar trebui sa ti faci poze pt ziar cu punga in cap ! boramiar pl in cutia limbi tale de nesimtit !
6
2
bravo! si mamica ta e curva, e bine asa?
9
4
asa este etnia si partidul din care face parte. etnia este asa, fara perdea, omul nu se ascunde. Partidul este cel care a reusit dezbinarea romanilor si ura intre ei. I a impartit in categorii sociale, in partide astfel incat acum nici buna ziua nu mai poti da cuiva!
6
1
"Lenesi si prosti" PROST ESTI TU
11
3
Este vorba despre un individ crescut in spiritul ideologiei de extrema dreapta din perioada interbelica, trecut la neonazism, un falnic reprezentant al familiei careia ii continua trecutul si mentalitatea.
10
2
Loveste in imbecili. E bine.
12
10
Ce naste din pisica soareci mananca, tactu e un criminal al loviturii de stat din dec.1989
15
6
Fiisunse pisa rumegus, debilul
10
5
bravo lui pt curaj. Multe lepre psdiste mai sunt pe aici si fac spume la gura
13
20
Facut de ras pe tactu bai boule!
21
8
Alt alogen in Romania
20
7
Eu nu inteleg dr ce e bagat in seama asa de mult?? Se vede ca e nebun..cred ca are si acte. Cum isi permite sa jigneasca atatia oameni si sa nu raspunda??? Gasca usr ar trebui i terzisa prin lege ...sunt toti antiromani, anticrestini, antinormalitatea, antioameni
18
8
Asa arata un marxist super-neoliberal. Un extremist care seamana cu fascistii. Pacat de tac-su. Mai suntem si noi anti pesedisti dar sa nu ne credem genii si mari destepti. Apucaturi de dictator tampit. Penibil !!
21
6
Si nu are dreptate? Cu mici exceptii a descris perfect profilul votantului Psd. O privire in cartierul Henri Coanda e de ajuns, ca va place sau nu. Cum sa continui sa votezi un partid din care a facut parte Constantinescu, Nastase, Iliescu, Dragnea, Mazare si lista poate continua.
17
22
a iesit si beizadeaua ca sau inchis cluburile de gay si se plictiseste
24
8
sa ne bagam pula in ma-ta andrei.cancerul,sida si covidul sa dea in toata familia ta si celor care te sustin
14
12
Oricum nu ne pasa ce zice boul asta ca votam Noua Dreapta singurul partid care poate face ordine. De restul ne-am convins
17
12
Esti un mare bou
20
5
asa este realitatea , Andrei
9
23
Ma-ta voteaza psd
11
15
jurnalist de rahat. Nu mai membru usr din 2018.Chiar si asa, are dreptate.Votati de 30 de ani acceasi mizerie, si uite unde am ajuns...
16
12
S o Futem Pe Mata, S o Futem Pe Mata
13
15
Bai handicapatule, mai intai sa ne spui cum a facut tactul ala betiv avere. Sau cum au furat fratii tai buletinele de vot , noaptea ca hotii, sau rahatul ala de la Brasov, care a mintit o tara intreaga ca are facultate , si golanul fusese exmatriculat. Voi , care vreti sa distrugeti credinta noastra si familia crestina. Homosexualule.
27
10
Bravo Andrei,esti promovat in functia de spalator sef al peneleului.Succes in spalaturi vaginale.
28
10
UN LIMBRIC PUI DE COMUNIST SI LEGIONAR .
24
9
Adevarul doare...uite ce se tavalesc unii pe aici...
16
21
rezistent!!!!!
21
7
Si cu toti votantii pnl si usr. Niste imbecili frustrati, care vor sa para intelectuali si de fapt se sterg cu coceni la cur. Sa ma pis pe ma-ta si pe toata familia ta de pisat ordinar. Muie pnl si usr, doua partide de labari
28
11
Asta i pe invers dupa ce mecla are de asta are si ideile astea tot pe invers
25
9
n-are dreptate ??? BA DAAAA !!!
27
31

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108