REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Angajaţii Aeroportului Kogălniceanu, fiii ploii de la Transporturi. Iar nu şi-au primit toţi banii!

Angajaţii Aeroportului Kogălniceanu, fiii ploii de la Transporturi. Iar nu şi-au primit toţi banii!

Replica API 20 martie 2014 | 00:00 406

Cineva de la minister a uitat de ei...

Cineva de la minister a uitat de ei...

Istoria se repetă la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu! Angajaţii au primit, în data de 14 martie, doar 45% din salarii. Restul de 55% nu se ştie când va fi virat, iar sindicaliştii instituţiei susţin că suma restantă reprezintă subvenţia care trebuia să vină de la ministerul de resort.

"Suntem fiii rătăcitori ai Ministerului Transporturilor. Este o mare presiune aici, oamenii ameninţă că nu mai lucrează dacă nu îşi primesc salariile. De la conducerea societăţii au fost transmise din timp, din câte ni s-a spus, documentele pentru alocarea subvenţiei. Documentele ajung la Ministerul Transporturilor, de acolo la Finanţe, apoi înapoi la Transporturi, pentru virarea banilor. Nu ştim unde s-au împotmolit aceste documente, de ce se întârzie cu banii", a declarat, pentru "Replica", liderul de sindicat Cristian Fotu. "Posibil să intre banii pe carduri joi, dar nu avem nici o informaţie concertă. În plus, există şi o restanţă de anul trecut de peste 4 miliarde de lei vechi, calculată de noi ca venituri ce ni se cuvin", a mai precizat sindicalistul. Acesta nu a exclus varianta să se deplaseze, alături de reprezentanţii conducerii aeroportului, la minister, pentru a discuta problema, menţionând totodată că situaţia nu este singulară: "Am auzit că şi la alte aeroporturi din ţară se înregistrează întârzieri, inclusiv la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs, aşa cum este cazul şi la Kogălniceanu". Contactat de "Replica" de Constanţa, directorul general al aeroportului, Cristian Moldovanu, a confirmat întârzierea plăţii salariilor: "Pe cardurile angajaţilor au fost viraţi atâţia bani cât am avut noi în conturi. Restul, probabil că vor fi achitaţi într-o zi - două".

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108