REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ani grei de pușcărie pentru criminalii din club, de la Cobadin

Ani grei de pușcărie pentru criminalii din club, de la Cobadin

Replica API 17 iunie 2022 | 00:00 3866

Încă o condamnare în cazul oribilei crime de la Cobadin, de la sfârșitul anului 2017. Ibram Erduvan a fost condamnat la 10 ani și 2 luni de închisoare pentru crimă. În același dosar, Memet Bader a primit 15 ani și 40 de zile. Sentința a fost dată pe 7 iunie 2022, de Tribunalul Constanța și nu este definitivă. Este vorba despre cazul lui Marian Diblă, un bărbat de 31 de ani, tatăl unui copil minor, înjunghiat mortal cu 19 lovituri de cuțit, în incinta localului Riviera din centrul localității Cobadin, în ultima zi a anului 2017, într-un conflict spontan.

Ani grei de puscarie pentru criminalii din club, de la Cobadin

O noapte într-un club s-a transformat tragic pentru un bărbat, tatăl unui copil minor, și soția acestuia. Femeia a asistat la scena morții, îndurerată, fără să poată face nimic. Soțul ei s-a luat la harță cu mai mulți indivizi în clubul Riviera din Cobadin din cauza lăutarilor. Scandalul a degenerat, iar unul dintre scandalagii, respectiv, MemetBader l-a înjunghiat pe Marian Diblă, de 31 de ani, de 19 ori. Potrivit anchetatorilor, Memet Bader și Marian Diblă, victima, s-au luat la harță pe fondul unor nemulțumiri cu rădăcini mai vechi, întrucât cei doi ar mai fi avut unele conflicte în trecut. Cei doi consumaseră și băuturi alcoolice. Din raportul de expertiză medico legală întocmită în cauză a rezultat că moartea victimei a fost violentă și s-a produs din cauza asfixiei mecanice prin aspirat de sânge în căile respiratorii superioare. Mai mult decât atat, pe camerele de supraveghere a fost surprins Ibram Erduvan, în timp ce înjunghia victima.

 

Memet Bader și-a recunoscut fapta

În cursul urmăririi penale, Memet Bader a declarat că, în dimineața zilei de 31 decembrie 2017, se afla în clubul-bar „Riviera” din Cobadin, moment în care a izbucnit un conflict între el și victimă din cauza lăutarilor din bar, care au venit la masa inculpatului să cânte. Partea vătămată a venit la masa la care se afla împreună cu prietenii săi, a mai relatat inculpatul, și s-a luat la bătaie atât cu el cât și cu alte persoane aflate în anturajul inculpatului. Acesta a recunoscut faptul că asupra sa avea un briceag, cu care venise la discotecă și pe care îl ținea în buzunarul de la hanorac. A declarat că, în timp ce se bătea cu victima, aceasta din urmă l-a tăiat la piciorul drept cu un cuțit și din cauza acestui fapt s-a panicat, a luat briceagul în mână, pentru a se apăra și l-a înjunghiat în diverse zone ale corpului, respectiv în partea din spate, la mâna stângă, și nu știe sigur dacă si în zona abdomenului. După ce l-a lovit, bărbatul a căzut, moment în care inculpatul a plecat din bar, uitându-se încă o dată la victima sa, care încerca să se ridice, fără însă să își amintească dacă a văzut urme de sânge pe corpul acesteia.

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Ibram Erduvan la 10 ani și 2 luni de închisoare, în timp ce Memet Bader a primit 15 ani și 40 de zile de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I s-a cerut si scuze criminalului,ca a stat 24 ore retiunut,ca de arestat judecatorii au decis ca viata unui sofer nu conteaza.
0
0
Pt toti cei de mai jos. Ba prostilor judecatorul da sentinta conform incadrarii procurorilor.plus in functie de probe si ancheta se stabileste sentinta.plus ca au recunoscut.despre asta e vb.si stati voi linistiti ca 1 zi in puscarie e cat 1 an de viata. Dupa 10 ani esti orice altceva dar om nu.legea trebuie schimbata iar daca ai omorat sa putrezesti in puscarie.dar nu se schimba pt ca sunt multe care conteaza.investitii in puscarii bani care se cheltuie samd.sunt legi si reguli care trebuiesc r3spectate.nu suntem o tara babaniera suntem in UE.TREZITI VA TI
0
0
mortul, nu-i cel care teroriza Cobadinul?
0
0
Intelegeam ani grei daca primeau minim cate 25 de ani nu 10 s-au 17 . Pai ei se intorc acasa la familie dar cel omorat putrezeste si copilul lui s-au copiii lui nu-l mai vad niciodata . Oricum in Romania dreptea este dupa cum se scoala din somn judecatori . Nu am mai auzit nimic despre criminalul ala betiv fost prefect de la viisoara . S-au i sa dat cu suspendare ?
0
0
daca statea acasa,in familie, linstit la un paharel cu nevasta si un prieten doi cu familia era cu totul alfel !in cluburi se pot intampla multe!!! 1
0
0
Dai cu cutitul de 19 ori si primesti 10 sau 15 ani? Ce dreptate este asta? Judecatori de tot cacatul!
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468