REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
19.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ANR achiziţionează servicii de comunicații publice de peste 400.000 lei

ANR achiziţionează servicii de comunicații publice de peste 400.000 lei

Replica API 16 aprilie 2020 | 00:00 1653

Autoritatea Navălă Română a anunțat organizarea unei achiziții publice pentru rețelele virtuale de la Căpităniile Zonale, Contractul este denumit „Comunicaţii date, voce fixă de tip IP, videoconferinţă" iar valoarea estimată este cuprinsă între 400.000 şi 800.000 lei.

Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de comunicații publice, date fixe, voce fixă de tip IP și videoconferință pentru asigurarea funcționării rețelelor virtuale private (VPN) existente în ANR și în cadrul Căpităniilor Zonale și a punctelor de lucru distante ANR, asigurarea necesarului de servicii de comunicații în vederea funcționării în bune și sigure condiții a sistemelor IT&C ale instituției, bază a proceselor administrativ-operative, menținerea unui sistem de comunicații funcțional, unitar, securizat, flexibil, scalabil, redundant, în concordanță cu legislația și standardele specifice domeniului, care să asigure necesarul optim de comunicații conform cerințelor de business/operative/strategice existente precum și perspectivelor de dezvoltare ale ANR. Locul de executare include Autoritatea Navală Română şi Căpităniile Zonale din Constanţa, Galaţi, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Giurgiu și București.

Responsabilii de atribuirea procedurii publice

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante care sunt implicate în desfăşurarea procedurii de atribuire sau care pot influenţa rezultatul acesteia în cadrul autorităţii contractante, sunt: Cosmin Laurențiu Dumitrache – director general, Tiberiu Calboreanu - director general adjunct, Zanfir Laurențiu - director Direcția Inspecții Siguranța și Securitate Navală, Cristina Călinţaru – director Direcţia Economică, Costel Liviu Grigore - director Direcţia Personal Navigant și mulți alții.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informațiilor suplimentare în a unsprezecea zi înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor iar numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 20 zile. Ofertele şi cererile de participare vor fi depuse până pe 13 mai, ora 15.00. Acestea vor fi deschise în aceeaşi zi.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unul dintre groparii navigatiei romane !
22
0
Este neaparat nevoie la Bucuresti. Acolo este crema anr-ului. Poate puneti si la herastrau la seful catana in birou. Cel mai mare sef de siguranta navigatiei, sef de capitanie.
2
1
Fiv-ar prostu al dracu !
23
0
Catana junior este si el printre specialistii in achizitii, sau isi deleaga secundul, pe Olea ?
25
2
Inaintae guvernarii Mezei, cea mai toxica si daunatoare pentru ANR si pentru personalul acestei institutii a fost si inca este a militianului Catana.
37
0
Noul acord intre preacurvioasa mona si preaferecata nora presupune reluarea reclamatiilor si petitiilor pentru a denigra institutia ANR si salariatii acesteia. curtea de conturi si nu numai stie de ce!
6
0
Sincan e valetul lui Mezei ca si Dumitrache angajat ilegal la PSC tot de Mezei.ANR e SRL ul lui Mezei
26
2
Ce zici tu stie tot anr-ul despre dezmatul clanului catana tata, fiu, sincan si co.
39
0
Nu ati bagat-o in comisia de achizitii si pe Mona ? Sau e plecata la supt p..l la camile la arabi,in sfarsit a trecut la afaceri cinstite
3
1
Dumitrache de ce-l mai lasi pe Sincan la putere dupa ce s-a terminat ancheta cu nava scufundat ? Inseamna ca e mai puternic decat ati crezut voi. taticul Catana si bairamele organizate la mamaia au contat.. ha-ha-ha. Mironescu si Mezei s-a pisat pe voi
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108