REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Antonio Banderas a ieşit din izolare mai sexy ca oricând. Surprins la jogging, prin Marbella

Antonio Banderas a ieşit din izolare mai sexy ca oricând. Surprins la jogging, prin Marbella

Replica API 5 mai 2020 | 00:00 1203

Antonio Banderas

Antonio Banderas, în vârstă de 59 de ani, a ieşit la alergat, la Marbella, şi a profitat de faptul că Spania a relaxat măsurile de restricţie. După mai bine de şapte săptămâni de stat în casă, vedeta a ieşit pentru prima oară din locuinţă, însă o armată de fotoreporteri s-au ţinut pe urmele sale, lucru care l-a deranjat nespus.

Foto profimedia

Antonio Banderas și iubita sa de origine olandeză pe nume Nicole Kimpel, mai tânără cu 21 de ani, au petrecut izolarea împreună în Marbella. După 7 săptămâni în care au fost nevoiți să nu părăsească locuința din cauza restricțiilor impuse, Antonio Banderas a profitat de relaxarea regulilor pentru a face sport în preajma casei. Îmbrăcat în haine sport și având pe cap o șapcă cu inițialele sale, dar și o barbă considerabilă, actorul a alergat sprinten.

Lucrul care l-a deranjat nespus a fost prezența fotoreporterilor care nu doar că s-au ținut pe urmele sale, și nu au respectat distanțarea socială. Gestul lor l-a supărat atât de mult pe actor încât a decis să își exprime nemulțumirea pe pagina personală a unei rețele de socializare.

„Prima mea zi de alergare după perioada de carantină. Prima întâlnire cu paparazzii fără mască punând camerele asupra mea. Voi continua să rămân în izolare”, a fost mesajul celebrul actor.

Antonio Banderas şi Nicole Kimpel

Foto Gettyimages

Antonio Banderas şi Nicole Kimpel au o relație încă din 2014, la scurt timp după ce actorul a anunţat că a decis împreună cu Melanie Griffith, fosta lui soție, să pună capăt mariajului lor de 19 ani. Instanţa a decis să-i plătească acesteia 65.000 dolari, lunar, fiindcă actorul a înşelat-o. Cert este că Banderas, în vârstă de 59 de ani, se simte din nou tânăr alături de cea pe care a ales-o drept parteneră, bancherița olandeză în vârstă de doar 38 de ani, care i-a sucit mințile și l-a făcut să divorțeze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un actor bine cotat si bine primit de public. Cam a exagerat divortand pentru o noua partenera.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468