REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ: Al șaselea caz de CORONAVIRUS în România!

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ: Al șaselea caz de CORONAVIRUS în România!

Replica API 4 martie 2020 | 16:11 3477

Coronavirusul se extinde în România. Numărul persoanelor infectate creşte de la o zi la alta. Al șaselea caz de conoravirus a fost confirmat, miercuri, la Suceava, a anunţat ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache.

"Cel de ieri s-a negativat, s-a pozitivat un contact. Nu vă pot da mai multe detalii. Din informaţiile pe care le am este confirmarea faptului că ancheta epidemiologică este folositoare, trebuie identificate aceste persoane şi puse sub tratament", a declarat ministrul Victor Costache.

De menționat este faptul că al cincilea caz de Coronavirus a fost conformat la Suceava. La Spitalul de Boli Infectioase din Timişoara mai sunt internaţi alţi doi pacienţi români confirmaţi cu coronavirus. Este vorba despre o femeie de 38 de ani confirmată vineri şi un bărbat de 47 de ani care a stat lângă ea în avionul de Bergamo cu care s-a intors acasă.

"Pacientii internaţi cu infecţie sunt cu stare generala bună, asimptomatici", a anunţat medicul Virgil Musta, purtător de cuvânt al Spitalului Victor Babeş din Timisoara.

În cursul zilei de miercuri, specialiştii vor analiza 19 probe de coronavirus la Timişoara. Este vorba de 5 contacte ale bărbatului confirmat marţi, respectiv repetarea testelor pentru cei cu care a intrat în contact femeia, alţi pasageri din aeronava şi stewardesele, scrie romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am belit clitorisul
4
0
Am belit belengherul!
1
0
Are balta peste,ce pe timpul lui Ceao statea cineva sa numere docherii?
1
0
LOL!!!!!!!
1
0
si la anticipate vor fi pe buletinele de vot aceleasi personaje care se fac ca se ocupa de tara asta . important sa apara oameni noi , profesionisti , nu tot ciolacu , sica mandolina , pontea , olguta , raluca , si local nemuritorii din parlament , primarie , etc . politica se face de "bogati" pentru saraci si nu de smecheri , analfabeti , spagari , hoti si circari .
2
2
azi in timisoara maine in toata tara!!! sa vina anticipateleeee...
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108