REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

APEL UMANITAR pentru familia din VAMA VECHE care și-a PIERDUT CASA în urma unui INCENDIU DEVASTATOR

APEL UMANITAR pentru familia din VAMA VECHE care și-a PIERDUT CASA în urma unui INCENDIU DEVASTATOR

Replica API 15 februarie 2021 | 00:04 2224

Apel umanitar pentru familia din Vama Veche care a rămas fără casă după un incediu devastator. Asociația People are People împreună cu Primăria comunei Limanu le sunt aproape acestora.

,,Acum câteva zile, o familie de la noi din comună a rămas...pe stradă. În doar câteva ore, un incendiu devastator a mistuit tot ceea ce a construit familia Leca într-o viață. Au reușit să se salveze la timp, dar și-au pierdut complet căminul precum și toate bunurile pe care le aveau.

Suntem o comunitate în care oamenii sunt alături de semenii lor care trec prin momente grele. Și vrem să ajutăm!

Alături de Primăria comunei Limanu prin Compartimentul de Asistență Socială le suntem aproape acestor oameni. Prima problema, mai exact un spațiu de locuit s-a rezolvat. De asemenea, de mâine, locul incendiului va fi curățat și vor fi îndepărtate ruinele casei de către angajații serviciului Limanu Verde.

Însa, nevoile acestei familii sunt uriașe în acest moment și orice gest de ajutor contează enorm. O donație financiară sau anumite materiale de construcții, electrocasnice sau mobilier, fie chiar ajutor voluntar pentru reconstrucția unei mici locuințe - toate acestea contribuie la susținerea unei familii care a pierdut tot ce avea în doar câteva ore.

Cel care a făcut focul într-un mod atât de iresponsabil este reținut de Politie, însă acest lucru nu diminuează drama pe care o traversează acești oameni.

Este important sa ne mobilizam și să oferim cât putem din ceea ce avem. Gândiți-vă ca oricare dintre noi ar fi putut să fie în locul acestei familii, iar ruinele din care încă iese fum să fie ale casei noastre!

Haideți, oameni buni, să sprijinim familia Leca și să le fim aproape în acesta perioadă grea a vieții lor. Fiecare, cum și cu ce poate!

Pentru ca puțin de la noi, cu puțin de la voi...inseamna mult mai mult decât ceea mai au acum acești oameni. Mai exact: absolut nimic! Poate doar speranța că vor avea, cândva, un acoperiș deasupra capului!

Pentru ca știm că sunt mulți cei care și-au oferit ajutorul, dar nu știu unde sa îl acorde - noi, Asociația People are People, punem la dispoziția tuturor celor care vor să fie alături de familia Leca următoarele conturi pentru donații financiare:

Asociația People are People - Vama Veche, CIF 39362839

lei: RO14BACX0000001625887002 - Unicredit Bank Mangalia

euro: RO84BACX0000001625887003 - Unicredit Bank Mangalia

Colaboram cu serviciul de Asistenta Sociala al Primăriei Limanu, iar sumele strânse vor fi utilizate pentru a susține nevoile prioritare ale acestor oameni.

De asemenea, atât noi cât și doamna Simona Georgescu - reprezentantă a Compartimentului Asistență Socială, suntem disponibili oricând pentru a va îndruma privind orice ajutor non-financiar pe care sunteți dispuși sa îl oferiți. Ne referim la bunuri sau servicii pe care considerați ca le puteți dona.

Ne găsiți la următoarele numere de telefon : 0756 712 404 sau 0741 225 737

Toate sumele de bani, dar și toate donațiile care se vor strange, vor fi utilizate în mod transparent, astfel încât comunitatea să fie implicată permanent în acest gest colectiv de empatie și susținere reciprocă.

Vă multumim anticipat pentru fiecare gând bun, donație și ajutor pe care îl veți face pentru acești oameni!” transmit reprezentanții Asociației People are People.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai oameni, daca mai sunteti oameni.. omul este un cetatean simplu, ce toata viata lui a trait in curtea aia de cand era vechiul sat.. si-a facut omul cate o camera cu mana lui, este super modest si un om deosebit. Nu este milionar de Bucuresti, ce tranteste betoane si viloaie si distruge Vama.. Omul este autentic, tot ce are este facut prin truda, an de an, stand iarna in frig acolo, and dupa an, ca sa poata agonisi si el ceva vara! Cum puteti scrie asemenea aberatii la necazul unui om ramas fara acoperis?? Asta este problema noastra, a acestui neam: RAUTATEA !!
2
0
Sa plateasca ala care a pus foc , daca tot exista un suspect.Asa e la noi, plateste cine nu trebuie.
1
0
Mai gigi asta e numele tau de prost sau asa te alinta ma.ta care mai bine te avorta . Sa arda tot sa ramana numai alde gigi sa fie si ei fericiti.
3
1
sper sa arda toata vama precum cotetzul ala mirlanesc!la mai multi!
1
3
gasesc ei citva fraieri sa faca viluta inapoi ..... bine inteles si cu ajutorul primariei ca de doar acolo cotizeaza cei cu cazare din zona
4
1
Ma pufneste si rasul adica unul care este jecmanit in Vama Veche vara la preturi de cazare si altele sa mai si sponzorizeze casa lu asta care cazeaza la negru si e prea zgarcit sa asigure. Poate nici nu avea autorizatie de construire ca de aia nu se poate asigura.
4
1
Teren si casa in Vama Veche si esti amarat ???? Pai cred ca are in banca inca 2 case adica vile pardon.. Voi astia care nu aveti casa inca puneti mana si sponsorizati !
8
1
daca ai bani de pensiune cu zeci de ogeacuri ar trebui sa ai ceva si pentru asigurarea acestora
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212