REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Apel umanitar! Un copil de un an are nevoie de 6.000 de euro pentru o operație vitală

Apel umanitar! Un copil de un an are nevoie de 6.000 de euro pentru o operație vitală

Maria ONICA 7 martie 2023 | 00:00 5159

Anton Bogdan Daniel are nevoie de ajutor pentru a vedea normal. Micuțul, în vârstă de doar un an, se confruntă cu o problemă rară de sănătate: nu poate să închidă pleoapele deloc. Fie că doarme sau nu, micuțul are ochii deschiși în permanență. 6.000 de euro reprezintă suma care-l poate ajuta pe Bogdănel să fie un copil normal.

Apel umanitar! Un copil de un an are nevoie de 6.000 de euro pentru o operatie vitala
Anton Bogdan Daniel este un copil în vârstă de doar un anișor, din Murfatlar, diagnosticat cu sindromul „retracție palpebrală superioară“. Mai exact, micuțul nu poate închide ochișorii nici măcar când doarme. Mama lui Bogdănel a făcut publică povestea micuțului în speranța că va reuși să strângă suma de bani necesară pentru operația băiatului. Întreaga procedură, care l-ar face să devină pe băiat un copil normal, se ridică la suma de 6.000 de euro. Deși copilul trebuia operat în luna octombrie a anului 2022, procedura a fost stopată din cauza lipsei banilor. 

Apel umanitar! Un copil de un an are nevoie de 6.000 de euro pentru o operatie vitala
Din cauza faptului că procedura se referă în sine la mușchii pleoapelor, care nu s-au dezvoltat, puțini medici se încumetă să desfășoare o astfel de operație. Mama băiatului a găsit însă un medic dispus să efectueze operația. Potrivit acesteia, medicul român lucrează în America și vine o dată pe lună în România. Aceasta ar putea fi șansa lui Bogdănel la o viață normală.

Apel umanitar! Un copil de un an are nevoie de 6.000 de euro pentru o operatie vitala

De când să născut, are probleme cu ochișorii, el are pleoapele foarte mici, nu le poate închide când doarme. Lui Bogdănel nu i s-au dezvoltat mușchii de la pleoape. Noi, părinții, am fost la mai mulți medici cu el, dar până la patru luni nu ne-a zis nimeni nimic, îi curgeau ochii foarte tare, dar  până la urmă am găsit un medic în Constanța. Doctorița aceea ne-a  zis că are pleoapele foarte mici și să mergem cu el la București, să vadă și alți medici!!! Când am fost cu el la București mi-a zis că trebuie să-i facem transplant de piele și că operația este foarte complicată și trebuie operat pe rând ochii și că ne costă operația 6.000 de euro. Bogdan trebuia operat anul trecut în octombrie dar pentru că nu am avut această sumă  de bani, motiv care n- a împiedicat că Bogdan să fie azi un copil normal. Operația s anulat... și din păcate doamna doctor nu a mai vrut să ne primească sau să audă de cazul nostru neavând posibilitatea financiară să plătim operația. Din disperare, am început cu soțul meu să căutăm alți doctori, dar ușile ne au fost închise, în primul rând pentru că nu aveam acești 6.000 de euro și în al doilea rând că nimeni nu a acceptat să-l opereze. Dar, Dumnezeu e mare și am găsit un domn doctor român care profesează în America și vine o dată pe lună în România. Bogdan este programat pentru operație pe dată de 29 aprilie. Din suflet vă rugăm să ne ajutați cu orice fel de donație, oricât de mică ar fi, vrem doar să ne vedem puiul sănătos și să fie un copil normal, cu o copilărie normală, că fiecare bebeluș de vârsta lui.  Am uitat să menționez că Bogdan are doar un anișor!!! Pentru cei care nu înțeleg diagnosticul lui, Bogdan că e treaz că doarme el are ochișorii deschiși, indiferent de momentul zilei. Bogdan nu poate închide ochișorii, pentru asta este necesară operație,“ transmit părinții lui Bogdănel.

Anton Bogdan Daniel este programat pentru operație în data de sâmbătă, 29 aprilie a.c..

Părinții băiatului fac un apel umanitar la toate persoanele care sunt dispuse să-i ajute pentru a trece peste acest impas.

Conturile bancare în care puteți dona sunt următoarele:

BANCA Transilvania IBAN,
RO03BTRLRONCRT0457406401
Beneficiar: Anton Maria Magdalena
Cont Revolut: 0771190728

Apel umanitar! Un copil de un an are nevoie de 6.000 de euro pentru o operatie vitala

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va rog , aveți și un cont în euro ? Mulțumesc
0
0
Multa sanatate celui mic si putere parintilor, o sa se faca bine.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108