REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

APEL UMANITAR! Un MILITAR a fost RĂNIT în urma INCENDIULUI din Km 4-5

APEL UMANITAR! Un MILITAR a fost RĂNIT în urma INCENDIULUI din Km 4-5

Replica API 17 decembrie 2021 | 17:45 4207

Noaptea trecută, mai multe familii din municipiul Constanța au petrecut momente de spaimă, în urma incendiului izbucnit la un bloc care a ars ca o torță, fiind compromis aproape în întregime. La Spitalul Județean Constanța au fost transportați în total 9 pacienti (2 copii şi 7 adulți). Dintre aceștia, un singur bărbat a ajuns cu arsuri de căile aeriene superioare şi arsuri de gr.II şi III pe 7% din suprafața corporală. Mai exact, este vorba despre Cernica Marian, militar constănțean.

„Un singur pacient a fost preluat pe cod roşu, fiind urgență majoră, şi a rămas internat. Este vorba despre camaradul nostru, Cernica Marian, care prezintă arsuri de căi aeriene superioare şi arsuri de gr.II şi III pe 7 % din suprafata corporala. Acesta este internat pe secția de chirurgie plastică/terapie intensivă. Este în momentul de față intubat, dar starea sa este stabilă.

Soția şi fetița camaradului nostru se află în afara oricărui pericol şi vor fi cazate la căminul de garnizoană C2. Colegul nostru are mare nevoie de ajutorul nostru, poate mai mult decât oricând. Camarazii din unitatea din care face parte s-au organizat deja pentru a-l ajuta şi l-au desemnat pe domnul Talpan Silviu să se ocupe cu strângerea fondurilor şi ajutoarelor atât financiare cât şi materiale. Liga Militarilor Profesionişti doreşte să-l sprijine pe camaradul Cernica în aceste momente de grea încercare şi îi roagă pe toți membrii săi şi pe toți oamenii de bine să procedeze la fel. Să strângem rândurile, camarazi! Avem o viață de salvat! Să ne organizăm exemplar, cum doar noi, militarii, ştim să o facem, si să il ajutam cum putem fiecare! Orice mic ajutor contează şi poate face diferența între speranță şi deznădejde”, transmite Liga Militarilor profesioniști.

Puteți face donații pentru camaradul nostru în contul IBAN: RO38RZBR0000060023185231, deschis în lei la Raiffeisen Bank, pe numele lui SILVIU TALPAN.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dadeam cu mare placere unui sudor, zidar, instalator dar, in niciun caz unuia caruia deja i-am dat ani de zile salariul pentru luptele crancene ce le-a purtat prin popotele patriei.
0
0
eu donez o hamsie mia ramas de asta vara de la terasa
2
1
E interesant ca vor astia sa se dea bani, desi nu are lipsa de sange, e stabil cum au zis si doctorii, deci ce e cu cerseala asta?
7
1
cum sa salveze popotarul persoane, el era dupa bunuri sau bani acolo.
6
1
poate avea banii la saltea si s-a dus sa-i recupereze, acum dupa ce au ars ce sa faca, cere ajutoare!!
7
5
cred ca locuia acolo, pare uniforma navala.
4
0
Trebuia sa te gatuie mata la nastere, sinistrule. Ne scapa pe toti de un gunoi infect.
7
8
Salariu special, pensie speciala, apartament de 150 k euro vrea ajutor. mizerie de om.
7
14
...dar armata are destui bani , sa fie ajutat pe linie interna ! Omul poate a suferit arsuri incercand sa-i ajute pe altii , nu mai fiti rai !
19
3
nu le ofera nici camatarii legali adica bancile vreun leu, si la puturosii de la stat dupa ce ca le da case, le mai trebuie si donatii, sunt sute de mii de tineri cu vietile terminate in tara asta.
13
13
Poate a fost singurul inconstient care a incercat sa mai salveze vreo persoana, nu bunuri. Inconstientule!
15
14
Are cascheta bani
8
22
Cat de rai puteti fii oameni buni ?
23
5
sa cotizeze camarazii ca au slarii imense si pensii mimense, nu intindeti mana la cei cu salarii mici
20
18
Dar de ce a fost el singurul care s-a ars? Nu cumva a fost singurul inconstient care s-a intors in flacari ca sa-si salveze bunurile?
10
30

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468