REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

APROAPE a OMORÂT un OM pentru că i-a LUAT la MIŞTO NEVASTA!

APROAPE a OMORÂT un OM pentru că i-a LUAT la MIŞTO NEVASTA!

Replica API 18 octombrie 2021 | 00:24 12050

Sava Paraschiv a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiuni de vătămare corporal. Bărbatul este acuzat că a lovit o altă persoană cu pumnul în faţă, acesta lovindu-se, în cădere, cu capul de pardoseala barului în care se aflau cei doi. Apoi, agresorul a împins victima pe terasă, unde persoana vătămată s-a dezechilibrat pe scări și a căzut în fața barului, în cădere lovindu-se din nou cu capul de o țeavă din beton, montată în zona barului, pentru colectarea apei pluviale, acțiune ce a determinat intrarea acestuia în stare de inconștiență. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Măcin au decis condamnarea inculpatului la 2 ani de închisoare, la data de 25 martie 2021. Decizia nu a fost definitivă, iar în urma apelului, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Constanţa au hotărât suspendarea sub supraveghere a pedepsei de 2 ani de închisoare. Sentinţa a fost comunicată pe 11 octombrie şi este definitivă.

Cum s-au petrecut faptele

Conform rechizitoriului, inculpatul juca table cu alte trei persoane în bar, iar la masă s-a aşezat şi victima, care se afla în stare de ebrietate. Iniţial, victima a făcut glume pe seama soţiei inculpatului până când acesta s-a enervat şi a cerut victimei să plece. Persoana vătămată s-a opus verbal și fizic, motiv pentru care inculpatul l-a lovit cu pumnul în zona feței, acțiune ce a determinat căderea la sol și lovirea acestuia de pardoseala din bar. Imediat după ce victima s-a ridicat în picioare, luându-l de haine, inculpatul a continuat să-l împingă afară din bar, pe terasă unde persoana vătămată s-a dezechilibrat pe scări și a căzut în fața barului, în cădere lovindu-se din nou cu capul de o țeavă din beton, montată în zona barului, pentru colectarea apei pluviale, acțiune ce a determinat intrarea acestuia în stare de inconștiență.

Ce a spus Curtea de Apel Constanţa

Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Constanţa au reţinut, în ceea ce privește modalitatea de executare a pedepsei, că circumstanțele personale inculpatului- nu are antecedente penale, este integrat social, are un loc de muncă, a manifestat cooperare pe tot parcursul procesului penal, recunoscând fapta și regretând-o, conduc la concluzia că aplicarea pedepsei este suficientă, reeducarea inculpatului putând să se realizeze fără executare, cu suspendarea sub supraveghere a executării , fiind oportună supravegherea conduitei acestuia pe o perioadă determinată.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine a facut
0
0
nu poti sa te mai aperi in tara asta
3
1
avem legi de tot kktul
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108