REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Arafat combate „psihoza Groșan“: Aceste situații pun viața oamenilor în pericol

Arafat combate „psihoza Groșan“: Aceste situații pun viața oamenilor în pericol

Replica API 26 martie 2021 | 23:13 1989

Şeful UPU-SMURD Bihor a atras recent atenția că după mediatizarea cazului doctoriţei Flavia Groşan, care a declarat că în spitale sunt omorâţi pacienţi inclusiv prin oxigenoterapie, care ar provoca edeme cerebrale, medicii au mari dificultăţi să convingă pacienţii de necesitatea administrării oxigenului, chiar dacă aceştia abia respiră.

Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a acuzat și el miercuri la Antena 3 că unii pacienţi refuză tratamentul cu oxigen, scrie stiripesurse.ro.

„Astăzi am văzut colegi de la Oradea care au spus au avut unii pacienți care au spus nu vor să se trateze cu oxigen. Deci aceste situaţii pun viaţa oamenilor în pericol. Trebuie să avem mare grijă de unde ne luăm informația. Dacă simţim că ceva nu e în ordine, avem greutate în respiraţie, sunt probleme, tuse, trebuie consultat medicul imediat. Cei care măsoară oxigenarea şi au pulsoximetre, în momentul în care văd că pulsoximetria scade şi ajunge la 93, 92, să se consulte cu medicul, să nu stea acasă până ajunge la 80, să nu stea acasă până ajunge la 70, pentru că atunci ajung prea târziu la spital şi ajung imediat într-o stare gravă care necesită internare direct în terapie intensivă sau pe secţiile care au oxigen ca să fie trataţi acolo şi pierd o fereastră importantă unde pot să primească tratamente şi medicamente la momentul potrivit.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii au avut incredere in tine.Am gresit cand ti-am tinut partea cand trebuia sa fi dat jos.Dar tot romanii te vor da jos si judeca pentru tot ce ai facut.Tot romanii maine o punem pe Grosan in locul tau.In situatia data Dna Grosan a avut curaj sa ne spuna adevarul.Sunt foarte putini medici care au iesit in fata si ne-au spus noua, romanilor cate ceva despre aceste vaccinuri studiierea si reactiile lor,tatamente.Felicitari tuturor medicilor care au avut curajul sa ne spuna si sa se expuna criticilor celorlalti "colegi de bine cu afaceri vaccinuri,teste".Romanii sunt cu ochii pe voi.
7
4
D-le Arafat, nu cred ca stii ce inseamna sa nu ti administreze corect tratamentul si apoi sa ti se faca calmante si dupa ce incepi sa delirezi sa fii plimbat pe la spitalul de psihiatrie, dupa care se te trimita inapoi iar banii pentru transportul pacientului sa fie inghititi de marea gaura de tras bani care se numeste ambulanta. De zeci de ani se practica intentionat aceste obiceiuri ca si acum cand banii se duc in gaura covid si din care va imbogatiti unii. Ce sa cautam in spitale unde practica e sa fii macelarit? Nici plosca la pat nu o primesti daca nu te scobesti in buzunare. Lumea stie.
10
1
te deranjeaza cand cineva iti da peste bot cu fapte? Va strica doamna doctor afacerile legate de asa zisa pandemie si vaccinuri?
12
3
ba si daca nebuna aia chiar are dreptate ....
8
2
Miza este ca dna doctor Grosan poate opri protocolul ucigas si pandemia in Romania si ar putea face vaccinul inutil. Sars-COV2 ar fi doar o pneumonie obisnuita tratata cu Claritromicina si Zinc
12
3
ca nu e bine sa i dai oxigen. Ea zice sa nu i dai prea mult. Ca si ea da oxigen dar nu asa mult cum se intampla in unele ture din unele spitale cand medicii si asistentele uita de bolnavi. Asta spune dr Grosan. Si asta este adevarat. Si acum intreb eu cine raspunde cand un pacient moare in spital? Nimeni. Era bolnav si n a rezistat. Ok? Dar cu ce tupeu o anchetati atunci pe dr Grosan fara sa aveti nicio reclamatie de la vreun pacient sau rude nemultumite? Nu mai bine ati ancheta medicii si asistentele din spitalele in care mor oameni? Puneti camere de supraveghere cu microfon sa stim adevarul
22
2
Despre cei care au muritlaATI in Sibiu si Arad legati de pat nu faceti nici o an cheta!O tracasati pe doamna asta doctor care-si face doar meseria! Nu santeti o gasca de rauvoitori?
24
2
Ne -am luat termometre,tensiometre, glucometre,pulsoximetre,ne facem insulina singuri,consumabile medicale, suplimente alimentare,medicamente cu si fara prescriptie medicala, deci industria farmaceutica a facut averi incomensurabile,iar noi depozite de tot felul de accesorii care nu ne scapa de boala.Chiar e un paradox.Si ce e mai rau, medicina e neputincioasa atunci cand divinitatea nu e in vizita la ea.
21
2
Face talente. Mai mult o scoate in evidenta pe doctora in cauza. Plictisitor.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212