REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Arafat: O să vedem o începere a normalizării vieții noastre

Arafat: O să vedem o începere a normalizării vieții noastre

Replica API 6 februarie 2021 | 20:12 2135

Raed Arafat consideră că viețile noastre vor cunoaște un început de normalizare în vara târzie a acestui an, către toamnă. Asta dacă nu apare vreo tulpină a coronavirusului care nu răspunde la vaccin.

Raed Arafat

Întrebat, joi seara, la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, ce îi spune intuiția în privința revenirii în România la o viață „cât de cât normală”, Raed Arafat a răspuns: „Dacă mergem bine cu vaccinarea, cred că în vara acestui an către toamnă o să începem să vedem o începere a normalizării vieții noastre. În speranța că nu apare o tulpină care nu răspunde la vaccin”.

În ce privește scăderea noilor infectări de Covid în România, Arafat a afirmat că, în opinia sa, este rezultatul „măsurilor serioase” luate din timp, respectiv purtarea măștilor de protecție, limitarea contactelor la locurile de muncă, etc: „Astea toate luate din timp și păstrate au dus la acest lucru. Dar această stabilitate rămâne fragilă și dacă nu respectăm regulile, poate crește (rata de infectare - n.r.). E bine să păstrăm măsurile concomitent cu vaccinarea”.

Despre vaccinare, Raed Arafat spune că, deși există critici, România este printre țările cu rezultate foarte bune: are peste jumătate de milion de oameni vaccinați, reprezentând 2% din populație, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand te voi vedea dat jos deja o sa ma simt mai bine,dar putin probabil din moment ce esti maimuta lui netaniahu bibiloi si nu poti fi aruncat in buda,oricum speranta sa tragem apa dupa tine inca exista
0
0
Mama omida in varianta araba.Nostradamus din Sahara.
1
1
pantaloni! zic sa stai cotet ca na i ...cap!
1
5
Pulica franaru asta a inceput sa ma calce pe nervi! Mars de aici arabitoiule. De cand a inceput pandemia debitezi doar prostii. De fapt se vede pe fata lui ca e un handicapat!
5
1
In locul astuia plecam din tara asta plina de retarzi si hoti
3
2
Arabitoiu asta infect mai da lectii cand a prins 6 incendii din cauza lui inclusiv colectiv si inca e in functie.Popor de idioti nu a trecut o saptamana de la incendiu de la Matei Bals si deja au uitat 99.99 %.
9
4
Normalizare pentru asta inseamna masti pe fata si cand stam in case...
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212