REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Arimex Comexim a împărțit cadouri copiilor internați în spitalele constănțene

Arimex Comexim a împărțit cadouri copiilor internați în spitalele constănțene

Replica API 6 decembrie 2020 | 15:45 1592

Reprezentanții Asociaţiei ,,Suflete deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL au făcut o vizită copiilor internați în spitalele constănțene pentru a le aduce o mică bucurie în sufelt, cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae. Mesajul transmis de aceștia este că spiritul Crăciunului reprezintă salvarea, iar Crăciunul trebuie să dăinuiască, oricâte pandemii ar fi.

„Moș Crăciun nu îngăduie pandemiei să strice magia sărbătorilor de iarnă. El a început deja o călătorie în jurul lumii pentru a-i întâlni pe copiii care nu au apucat să îi trimită o scrisoare. Toți copii trebuie să afle că nimic nu-l va opri să facă ocolul lumii în noaptea magică, și să treaca pe la fiecare. O primă oprire a făcut-o la Constanţa, la toţi copii internaţi în spitale. Cand a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei, ce bucurie, ce hărmalaie şi veselie, a stârnit prezenţa Moşului, e greu de descris. Micuţii, au uitat de tristeţe şi de suferinţe, iar sufletele lor s-au umplut de bucurie. Ajutat de spiriduşi, Moşul a împărţit cu drag, tuturor, jucării, dulciuri şi fructe. În plus, pentru a afla despre Naşterea Pruncului Hristos, Moşul le-a dăruit micuţilor, creioane colorate şi cărţi de colorat, cu ajutorul cărora să poată descoperi Magia Crăciunului şi dragostea prietenului Iisus. Și mai mult, fiecare copilaș a primit şi câte un audiodisc cu povești îndrăgite, aduse tocmai din Regatul Zăpezii dar și câte o măscuță magică, împodobită cu braduţi, steluţe, clopoţei şi fulgişori de nea.

Şi pentru că cei mici, atât de mult l-au impresionat pe Moşul, acesta le-a promis că îi va vizita în fiecare zi, şi că va lăsa Spiriduşii să le fie parteneri de joaca, până în Sfânta zi de Crăciun. Dar şi că la noapte vor fi vizitati şi de Moş Nicolae. Toţi copiii ştiu că Moş Nicolae se îngrijeşte îndeaproape de ei: celor cuminţi le aduce daruri, iar celor neascultători, o vărguţă! Dar nu toţi ştiu că şi soldaţii, şi pescarii, şi marinarii îl consideră pe Sfântul Nicolae ocrotitorul lor. Adevărul este că Sfântul Nicolae este, de sute de ani, unul dintre cei mai iubiţi şi mai cinstiţi sfinţi. El nu este numai un moş care aduce daruri copiilor! Bisericile ridicate în cinstea lui pretutindeni în Europa şi poveştile despre minunile numeroase făcute de el sunt o dovadă a ajutorului pe care Sfântul Nicolae l-a dat celor sărmani şi celor aflaţi în primejdie, dar şi a dragostei pe care i-o poartă creştinii de pretutindeni. Iubirea se întoarce la cel ce iubeşte, bucuria se întoarce la cel ce dăruieşte.

Moşul nu i-a uitat nici pe copii din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, de la Casa Speranța, unde sunt îngrijiți copilașii bolnavi de SIDA. Şi pentru că Spiriduşii Delaco Distribution SRL, Selgros Cash & Carry SRL, Dobrogea Grup SA, Sole Mizo România SA, Ella Glob SRL, si Whiteland SRL au umplut cu bunătăți sacul și sania lui Moş Crăciun, el a poposit și la persoanele aflate în dificultate, la oamenii străzii, fără adăpost, la Adăpostul Sfânta Filoftea, la persoanele cu dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România-Filiala Constanţa, la Asociaţia Naţionala a Nevăzătorilor- Filiala Constanţa, precum şi la Centrul de Îngrijiri și Asistență Poarta Albă, aducând daruri, bucurie și zâmbete celor 100 de bătrânei ce vieţuiesc acolo.

Deci, îmbracă şi tu haina Moşului Nicolae sau cea a lui Moş Crăciun! Fii bun! Fii și tu un Moş Crăciun! Nu pierzi nimic dacă ajuţi pe cineva, dacă eşti generos cu cineva, câştigi sentimente pe care niciun ban din lume nu le poate cumpăra. Crăciunul acesta avem nevoie, mai mult ca niciodată, de acea atmosferă magică.

Este esenţial ca în aceste momente, când omenirea este atacată de un inamic invizibil, să nu ne lăsăm doborâţi, să nu uităm că iubirea înseamnă viaţă şi iubirea trebuie sa ne călăuzească în această luptă. Noi, unii, poate că ne vom stinge în această luptă, dar să nu uităm nicicând că trebuie să lăsăm moştenire urmaşilor noştri, generaţiilor care vin, noilor vlăstare tinere, încrederea, speranţa, credinţa.

Vă încurajam pe toți să trăiți aceste momente grele cu tăria credinței, certitudinea speranței și ardoarea carității si fie ca timpul Postului Craciunului, să ne ajute pe toți să dăm un sens evanghelic chiar și acestui moment de încercare și de suferință”, au transmis reprezentanții Asociaţiei ,,Suflete deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108