REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Armata rusă a tras asupra un convoi al Wagner lângă oraşul Voronej

Armata rusă a tras asupra un convoi al Wagner lângă oraşul Voronej

Ana Maria LIPAN 24 iunie 2023 | 15:38 762

Elicoptere ale armatei ruse au deschis sâmbătă focul asupra unui convoi militar al mercenarilor din grupul Wagner pe autostrada M4 din afara oraşului Voronej, a constatat un jurnalist al Reuters, sursa citată de agerpres.ro. 

 Armata rusa a tras asupra un convoi al Wagner langa orasul Voronej

Un jurnalist al Reuters a văzut elicoptere ale armatei deschizând focul asupra unei coloane de vehicule militare a Wagner care a trecut de oraşului Voronej cu transportoare blindate de trupe şi camioane cu platforme pentru tancuri.

Autorităţile ruse din oraşul Voronej au anunţat anterior că sunt angajate într-o operaţiune de stingere a unui incendiu important care s-a declanşat într-un depozit de carburant, capitala regiunii cu acelaşi nume, potrivit AFP.

"Peste 100 de pompieri şi 30 de autovehicule sunt la faţa locului. Potrivit primelor informații, nu există victime", a declarat guvernatorul local Aleksandr Gusev.

El nu a precizat cauzele incendiului, dar media au dat publicităţii o înregistrare video în care poate fi văzut un elicopter militar în zonă înainte de explozie. Oraşul Voronej se află la circa 550 km sud de Moscova. Anterior, o sursă rusă din domeniul securității a declarat pentru Reuters că luptătorii Wagner au preluat controlul instalațiilor militare din oraşul Voronej.

Un martor citat de Reuters a declarat apoi că a văzut o coloană de vehicule militare ale grupului Wagner trecând pe lângă Voronej sâmbătă după-amiază.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E PREA FRUMOS, ca sa fie adevarat. Haideti sa stam putin stramb si sa judecam drept: Daca satanistii din KREMLIN,in frunte cu Putin, doresc sa traga "PE LINIE MOARTA" mercenarii WAGNER, nu o pot face altfel, decat cum vedem acum. Adica, WAGNER a recrutat in mod special din"coloniile rusesti", din inchisorile rusesti, adica in mare parte CRlMlNALl cu sange rece, carora "le-a fost acordata o a doua sansa", anume sa lupte pentru"Mama Rusie"in transeele din Ucraina. Pai, daca Ucraina reuseste sa impinga COMPLET orcii rusi in afara Ucrainei prin aceasta CONTRAOFENSIVA (indiferent cat timp va dura), pai CRlMlNALll cu sange rece din WAGNER se vor intoare LIBERI pe strazile din Rusia. Nu e logic? Prin ce vedem azi, este posibil (NU NEAPARAT ADEVARAT) ca Prigojin sa-i pacaleasca pe membrii WAGNER sa faca o "rebeliune" de genul si apoi sa fie ARESTATl! Astfel KREMLIN scapa de ei de pe strazi. E LOGIC? Daca wagnerii nu mai sunt liberi, Kremlin doarme linistit ca pe viitor nu face nimeni REVOLUTIE
21
2
Mult succes in razboiul civil rusilor ! Jos cu Putin !
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468