REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Artiştii români, în doliu după moartea lui Nosfe: "E un coşmar!"

Artiştii români, în doliu după moartea lui Nosfe: "E un coşmar!"

A.F. 18 octombrie 2022 | 00:00 1437

Este doliu în lumea muzicii după ce Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România, a murit la scurt timp după un concert. Artistul avea 37 de ani.

Nosfe

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, era co-fondatorul Şatra Benz, iar potrivit unor surse, acesta ar fi suferit un infarct, noaptea trecută, după un concert susţinut în Bucureşti, la Romaero.

Mai mulţi artiști români s-au declarat șocați de vestea tragică şi au postat mesaje de condoleanțe pe reţelele sociale, pentru a-și lua rămas bun de la colegul și prietenul lor.

"Sunt în lacrimi. Nu îmi vine să cred... Darius nu mai e cu noi?  Imposibil. Avea doar 37 de ani și toată viața în față și energia cât zece oameni.

Unul dintre cei mai muncitori și ambițioși artiști pe care i-am cunoscut. Un suflet imens, mereu deschis și recunoscător.

Ultima mea discuție cu el pe WhatsApp...Odihnește-te în pace, Unchiule NOSFE", spune Florin Grozea.

"În situații de genul acesta se termina cuvintele. Multă putere familiei! Condoleanțe! Nosfe, ne vedem dincolo", a scris si Chef Florin Dumitrescu.

"Ne-am văzut acu 2 seri, şi ieri ți-am cerut piesa aia de o aveam împreună, ca trăseseși strofă la ea şi m-a spart când am auzit-o. nu mai apucăm să o scoatem. Arata-le la îngeri cine-i cel mare G. te iubesc", a scris şi Liviu Teodorescu.

"Iubirea mea de ce? Ai fost prima persoană care a avut încredere în mine şi ai plecat fix la mijlocul drumului, ce coșmar, vreau să ma trezesc din el şi să fii lângă mine sa te pup. Te iubesc mult de tot", a transmis pe instagram lukbeats.

A murit Nosfe de la Şatra Benz. Artistul avea numai 37 de ani

Vestea morţii lui Nosfe a fost făcută, astăzi, pe pagina de Facebook a formaţiei. "Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Şatra Benz.

Cine este Nosfe

În vârstă de 37 de ani, rapperul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Era de 20 de ani în piața muzicală.

Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. A performant în primul său concert în Galați, iar al doilea a fost în Brăila. Nosfe era căsătorit și avea o fetiță.

A lansat mai multe albume printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cacat de site.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272