REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Asistaţii sociali din Constanţa, puşi la muncă! Au igienizat mai multe zone din oraş

Asistaţii sociali din Constanţa, puşi la muncă! Au igienizat mai multe zone din oraş

Replica API 7 iunie 2019 | 02:04 478

Echipele firmei care asigură curățenia au continuat să igienizeze Valea Portului, tronsonul cuprins între strada Traian și Poarta 1. La acțiunea de igienizare, ce s-a desfăşurat joi, 6 iunie, au participat și persoanele asistate social și cei care prestează muncă în folosul comunităţii.

Muncitorii au cosit iarba, au greblat, au curățat canalele pluviale și au măturat tot perimetrul.

În paralel, angajații Serviciului Gestionare Spații Verzi au tuns gardul viu și au colectat resturile vegetale de pe strada Mircea cel Bătrân, zona Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

"Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei", transmit reprezentanţii primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare cu banii dati acestei mase de manevra, nu se angaja o firma responsabila, sa faca treaba serios? Cati dintre acesti asistati, sunt intr-adevar in situatia de a fi asistati? Fagadau trebuie sa raspunda penal, pentru asa ceva!
4
0
..va ruagam respectuos,sa nu ne mai puneti la munca in folosul comunitatii..noi,putorile acestei societati multilateral dezvoltate,nu putem sa muncim..ne dor selele...avem dureri de cap...ne ia mereu cu ...FREZOANE..ne iau ...TEMPERATURILE..noi nu stim ce-i munca..noi avem manichiura frumoasa..va rugam nu ne puneti la munci...noi venim la munca cu ...TAXIUL...
3
1
polaris are contract de385 milioane euro. Pe ei cand ii scoateti la maturat? maturatoarele stau proptite in matura si vorbesc la mobil
3
0
Scoateti la munca asistatii sociali din Palas si din Palazu ! Sunt cu miile 1
3
0
Faruc dc minti ca nu v-a obligat nimeni v-ati pus in genunchi de buna voie si nesilite de nimeni fetelor
0
0
Cine te impiedica sa faci tu o autostrada privata pe care capitalistul adevarat iti va plati taxa de acces? in majoritatea statelor lumii dezvoltate apa e PRIVATA inclusiv Bucuresti unde e detinuta de francezii de la VEOLIA, curentul electric la fel - Enel italieni, Gazul ENGIE- francezi, telefonia britanici Vodafone francezi Orange si bozgori RDS, numai la noi RAJA e de stat si avem cea mai scumpa apa din tara si cea mai invechita retea si ineficienta de canalizare Deci cine e de pe Marte? Vino cu picioarele pe pamant bai baiatule si lasa tampeniile bolsevice! Ai copii minori? PLATESTI!!!
0
1
Du,te-n gatii ma-ti la Palazu,Socola,Obregia.@Capitalist.Si minorii cum beneficiaza de asistenta medicala gratuita daca nu platesc parintii CASS?
1
1
Sa ai o viata fara drumuri asfaltate, canalizare, apa potabila, politie, pompieri, autostrada, semnalizari rutiere, ambulanta etc iti urez o viata misto pe Marte. Nu cotizezi, asta e frate, fa-ti autostrazi pe cheltuiala proprie, foreaza-ti put pentru apa asta e viata de capitalist.
5
1
am o idee mai buna, nu cotizez nimic la stat si NU PRETIND nimic de la stat, ma imbolnavesc? platesc! intru in somaj? platesc! imbatranesc? platesc! dar tot ce am muncit imi ramne mie nu cas nu cass nu somaj nu asistare sociala nu nimic. Impozit pe venituri sa plateasca doar firmele si alea maxim 10 la suta. Fara accize fara tva fara taxe ascunse fara comisioane cu legi corecte simple accesibile si aplicate imediat fara discutie Si sa vedem cine rezista! Asta-i capitalismul adevarat!
2
2
Bogdan Pruia nea obligat sa intretinem relatii sexuale oe mine si pe taticul meu Nas el nestiind cu adevarat orientarea noastra sexuala ulterior ne-a dat si cu pipilica eram deshidratati dupa partida de amor
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212