REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Atac cu armă albă la Sydney, Australia: Cel puțin patru persoane au fost ucise. Video

Atac cu armă albă la Sydney, Australia: Cel puțin patru persoane au fost ucise. Video

Andreea VLAICU 15 aprilie 2024 | 00:00 557

Din primele informaţii, cel puțin patru persoane au murit şi alte câteva sute au fost evacuate, sâmbătă, dintr-un centru comercial din Sydney, după atacul unui bărbat înarmat cu un cuţit.

Atac cu arma alba la Sydney, Australia: Cel putin patru persoane au fost ucise. Video

Poliţia din statul New South Wales a anunţat că operaţiunea este în curs şi a menţionat că serviciile de urgenţă au ajuns la faţa locului după ce au fost anunţate că un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mai multe persoane.

Doi martori au declarat pentru Reuters că au auzit împuşcături. Unul dintre ei a spus că, înainte de a fugi să se adăpostească într-un magazin de bijuterii, a văzut o femeie care zăcea la pământ. 

„A fost înspăimântător, a fost chinuitor... Eram ghemuiți într-un magazin cu alte sute de oameni”, a povestit Brendan Blomeley, care se afla cu cei doi copii ai săi în mall în momentul producerii atacului.

Centrul este în izolare, iar cumpărătorii care se ascunseseră în magazine continuă să iasă din magazine, în timp ce echipele de intervenție tactică cercetează mall-ul.

Video:

Poliția a declarat că un bărbat a fost împușcat la locul atacului. Nu se știe dacă bilanțul de patru morți îl include și pe atacator şi nici motivul atacului nu a fost încă stabilit.

Autoritățile le spun oamenilor să evite zona, întrucât străzile sunt pline de ambulanțe și vehicule de poliție, scrie adevărul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272