REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Atac dur al liberarului Robert Boroianu la adresa guvernului Grindeanu

Atac dur al liberarului Robert Boroianu la adresa guvernului Grindeanu

Replica API 24 februarie 2017 | 00:00 472

Robert Boroianu a postat pe o rețea de socializare un mesaj dur la adresa formațiunii guvernamentale construite în jurul axei Grindeanu-Dragnea. Acesta face referire la preocupările Executivului, total în contradictoriu cu programul de guvernare. Iată mesajul!

„După cum s-a putut constata în ultima perioadă, Guvernul Grindeanu-Dragnea a avut încă din primele zile de guvernare cu totul alte preocupări decât punerea în aplicare a propriilor promisiuni făcute în Programul de guvernare pentru care a fost învestit la începutul acestui an.

Astfel, echipa PSD-ALDE, în loc să vină în întâmpinarea românilor cu măsurile așteptate, a reușit o "performanță" de neegalat în ultimii 27 de ani, și anume scoaterea a sute de mii de români în stradă pentru a protesta, deoarece Guvernul s-a grăbit, încă din primele săptămâni după instalarea la Palatul Victoria, să înlesnească preferaților săi accesul la banii publici fără ca aceștia să mai fie nevoiți să suporte vreun fel de consecințe dacă încălcau unele legi aflate în vigoare.

De exemplu, una dintre promisiunile pe care PSD și-a bazat programul de guvernare, extinderea cotei 0% de TVA pentru vânzarea de locuințe, publicitate şi inputuri în agricultură începând cu 1 martie 2017, sunt convins că are deja șanse nule de a mai fi aplicată de la data promisă.

Și susțin acest lucru, pentru că, se știe, măsura respectivă nu poate fi implementată de către Guvernul PSD-ALDE dacă România nu obține întâi o derogare de la Comisia Europeană având în vedere faptul că legislația europeană prevede că pentru orice cotă de TVA mai mică de 5% trebuie obținută o derogare de la Comisie.

Dar, din păcate, majoritatea aflată la putere PSD-ALDE nu a demarat încă procedura de solicitare a acestei derogări de extindere a cotei 0% de TVA pentru vânzarea de locuințe, publicitate şi inputuri în agricultură, deși știe că acest proces ar dura mai multe luni și, în plus, reprezentanții săi nici nu au aflat până acum exact cine trebuie să se ocupe pentru a solicita Comisiei Europene obținerea derogării respective.

Cu alte cuvinte, Guvernul Grindeanu-Dragnea a avut timp berechet și a considerat extrem de urgent să emită pe bandă rulantă mai multe OUG, cum sunt OUG 13/2017, OUG 6/2017 sau OUG 9/2017, care au menirea de a instaura tocatul banilor din buget de către abonații de partid, fără limite și fără griji, fără a mai răspunde în fața Parlamentului sau a altor instituții abilitate și fără a mai avea parte de acuzații ulterioare de abuz în serviciu, dar a uitat cam repede de promisiunile făcute în ultima campanie electorală, în urma cărora a obținut acele milioane de voturi clamate acum când se justifică de ce se ocupă doar de propriile priorități!”, a scris Robert Boroianu pe pagina de Facebook.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Limbricul PNL-ului macane agresiv. Penibil!
2
0
De ce faci si tu aceleasi greseli care ale sefelor de la Bucuresti? Arata tu ca poti face altceva mai bun in afara de critica. Cat ati fost la putere, arata mi ceva bun facut de voi, in afara de pungashii?
0
0
Ce-ti doresti tu TVA 0 escroc ordinar la cate blocuri ai facut si le vinzi la suprapret te-a impins Dragomir in fata ca i-ai cotizat sute de mii de euro ati furat destu basisti imputiti la puscarie cu securistii hoti Dragomir Boroianu Lupu Ciutureanu Cupsa etc
2
0
esti cel mai cretin om tu si animalul ce bese cum deschide botu ca porcu manca... viermii pe amandoi
2
0
eu inteleg ca psd-istii astia vor sa dea mai multi bani romanilor fie ca sunt salariati, pensionari, studenti, etc. iar voi va opuneti. lucru care il fac si cei din piata victoriei. ce mam dracului cautati voi in politica romaneasca cada va opuneti bunastarii romanilor
1
0
Lasa ne cu minciuna si vrajeala
1
1
Cine aia a mati a scos lumea in strada ? in pi.da mati de crtetin asat sda o spui lui hanis si ciolos incluzand prostituatele din partidul mati si macovita si zombi nicusor sorositu ce va facut la bani, TU ORI ESTI SUGI POLA ORI A-TI PLACE SA SUGI FARA NUMAR SI LA FUFE : mars la kkt ca de mancat ai mancat fara nr. !
1
1
cum naiba a ajuns gainarul asta de doi lei sa reprezinte liberalii ? un fomist si manglitor. Sper sa ia masuri echipa lui Hutuca.
3
1
puti de la 100 km a carne stricata , te-a invatat lumea , GATA ! curca beata , te imping smecherii in fata , dar ramai sluga proasta .
6
0
Unicul vierme care latra. A ajuns un tzepar notoriu sa emita judecati de valoare. Mars cocosatule de aici!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108