REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Atenție, constanțeni! Se montează sirenele pentru alarmarea populației în Mamaia!

Atenție, constanțeni! Se montează sirenele pentru alarmarea populației în Mamaia!

Ana Maria LIPAN 8 iunie 2023 | 12:40 751

Echipele Primăriei Municipiului Constanța împreună cu reprezentanții firmei prestatoare au montat sirenele electronice pe blocul PC1 (Bdul Aurel Vlaicu), Liceul Energetic (Bdul Mamaia), bloc B (strada Verona), Universitatea “Spiru Haret” (strada Unirii), Bloc C (Bdul Tomis) și la complexul „2 Cocosi”, situat pe strada Elena Cuza.

Atentie, constanteni! Se monteaza sirenele pentru alarmarea populatiei in Mamaia!

Astăzi se montează în Mamaia, pe Hotel Meridian, iar mâine vor fi amplasate ultimele două sirene din cele 9, pe Aleea Murelor, nr. 14 și pe Hotel Riviera din Mamaia.

Atentie, constanteni! Se monteaza sirenele pentru alarmarea populatiei in Mamaia!
Cele 9 sirene se alătură celor 54 existente până acum în municipiul Constanța, acoperind astfel zonele deficitare în acest sens.

Atentie, constanteni! Se monteaza sirenele pentru alarmarea populatiei in Mamaia!

În cadrul activității de montare, se vor emite mai multe semnale acustice. Rugăm cetățenii să rămână calmi, deoarece este doar o verificare a mijloacelor de alarmare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand suna alarma,sa fiti atenti la hotii si talharii ce pot profita ca plecati sa va adapostiti. Daca vor face orice agresiune si nu au consumat alcool,nu vor fi pedepsiti sever ,mai ales daca demostreaza ca sunt de acord cu politicile de moment ale statului si deci sunt integrati social regimului conducator. Orice raufacator este de fapt numai controversat om de afaceri sau politician opozant,in functie de relatiile lui cu conducerea sistemului si capaciytatea de af i impotriva propriei familii ,la ordin. Alarmele pentru ce? Romanii se tradeaza de sus,ori cand seful zice ca e bine sa fii ocupat,esti arestat daca zici ceva opus. Cine nu avea masca in pandemir era trantit jos de militie. Ce mai vreti ca exemplu al democratiei de azi?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468