REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Atenție la buzunare! O bandă de hoți bântuie prin Satul de Vacanță! Video

Atenție la buzunare! O bandă de hoți bântuie prin Satul de Vacanță! Video

Virgil STOIAN 24 august 2023 | 00:00 2296

Sezonul estival este aproape de final, turiștii fiind din ce în ce mai rari. În schimb, se pare că Satul de Vacanță nu duce lipsă de hoți. Astfel, marți, în jurul orei 22:00, o bandă de hoți, formată din 10-11 inși, bântuia prin Sat, căutând ceva de prăduit. Victimă a căzut o fată, vânzătoare la un magazin, căreia unul dintre hoți i-a furat portofelul cu 1.500 de lei. Lovitura a fost una premeditată, hoțul dând lovitura în timp ce ceilalți o țineau pe mama păgubitei afară, lângă aparatul de înghețată. Fata păgubită a făcut un apel către oricine poate da indicii despre hoț.

Atentie la buzunare! O banda de hoti bantuie prin Satul de Vacanta! Video Hoț

Sezonul acesta litoralul românesc nu a dus lipsă de hoți. Dacă până acum Costineștiul conducea în această privință, iată că și Mamaia se alătură acestui top al rușinii. O bandă de hoți a dat o lovitură, marți, ora 22:00, la un magazin din Satul de Vacanță, reușind să plece cu 1.500 de lei. Păgubita este o tânără, care se ocupa de magazin, căreia i-a fost furat portofelul. „Aseară, la ora 21:53, un grup de 10 inși au venit la magazin. A intrat în magazin doar unul dintre ei, ceilalți ținând-o pe mama mea ocupată la aparatul de înghețată, fiind un fel de paravan pentru cel care a intrat. Hoțul mi-a furat portofelul cu 1.500 de lei, pe care îl aveam în geantă. Nu știu dacă au mai încercat să dea lovitura și în altă parte, însă se vedea că se ocupă cu așa ceva”, a declarat păgubita pentru Replica de Constanța.

Atentie la buzunare! O banda de hoti bantuie prin Satul de Vacanta! Video
Hoții au fost în elementul lor și în acest sezon pe litoral, dând lovitura pe unde și-au dorit. Furturi, scandaluri, accidente și alte grozăvii au ținut capul de afiș și în acest an pe litoralul românesc. Welcome to Black Sea!

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unele chiar sunt inconstiente cand sunt tot felul de specii în jur ....ce cauta geanta la vedere sub scaun ??? De nu a pus-o undeva mai ferit dar acesta nu este un motiv ca politia sa-i prinda si sa-i puna la munca innfolosul comunitatii sub supeaveghere 5 ani.
2
0
DE N-AS FACE BANI O ZI M AS USCA M-AS OFILI!! OF OF MEY MEY!!
0
0
staulul de vacanta a ajuns cel mai infect loc
5
0
Fura ei cei din Parlament ,ce va mai mirati ca se fura peste tot.Terminati cu bocitul si mergeti TOTI la vot daca nu va plac hotii....
8
0
morti tai ce cioarw borata cu burta ta plina de kkt .nu mai scapam de astia ALOOOO politia ,ce plm paziti ???se vede de la o posta ca e ciaorw spurcata ..Am fost in satul de vacanta si nu era un militian doar 2 paznici ,bosorogi basinoshi ...la un puhoi de oameni ..zici ca faca intentionat asta sa tina fara paza satul de vacanta ...tziganime cata frunza si iarba ..era 10 procente ,romani ...numai garroy...napalmmmm
29
0
Cine merge in satul dr vacanta in afara de t****i si moldoveni din lumea a 3 a? Ce naiba sa cauti in mizeria aia de satul de vacanta?
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468