REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ATENȚIE! Piese AUTO contrafăcute intră în SERVICE-uri prin PORTUL Constanța! Video

ATENȚIE! Piese AUTO contrafăcute intră în SERVICE-uri prin PORTUL Constanța! Video

Replica API 13 decembrie 2021 | 13:26 11340

Probleme pentru compania AD Auto Total, lider pe piața romanească a pieselor de schimb și accesoriilor auto. Polițiștii de frontieră au depistat, zilele trecute, în Port un container în care se aflau piese auto susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. Piesele ar fi trebuit să ajungă în depozitele companiei. Dacă ar fi ajuns pe piață, acestea ar fi fost comercializate ca fiind originale.

”Misiunea noastră este să atingem împreună cu partenerii noștri cel mai înalt nivel de profesionalism de pe piața romanească. Ne-am luat angajamentul ferm să urmărim și să atingem excelența în fiecare aspect al business-ului nostru, rămânând responsabili și integri”.

Peste 25.000 de piese auto și încărcătoare pentru mașini electrice, oprite în Port

Așa se laudă pe pagina oficială reprezentanții unuia dintre cei mai mari importatori de piese auto din România. În realitate, societatea AD Auto Total se ocupă și cu piese care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute. Dacă polițiștii de frontieră nu ar depistat containerul pe 9 decembrie, în Portul Constanța, cu baxuri ce conţineau 25.527 de piese auto (filtre, senzori etc.) și 6 încărcătoare pentru mașini electrice, chipurile de firmă, ar fi ajuns la București, la firma de mai sus. Joi, 9 decembrie, o echipa comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanta Sud Agigea a efectuat controlului fizic asupra unui container sosit din China, încărcat cu piese auto, ce avea ca destinatar societatea comercială de pe raza municipiului București.

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat în interior se aflau baxuri ce conţineau 25.527 de piese auto (filtre, senzori etc.) și 6 încărcătoare pentru mașini electrice, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 1,27 milioane lei, ar fi fost comercializate ca produse de marcă.Au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor. Totodată, s-a deschis și un dosar in rem, pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale

AD AUTO TOTAL SRL, cifra de afaceri pe anul 2020 de 290 milioane euro

Societatea este deținută de miliardarul în vârstă de 55 de ani Mihai Alexandru Staicu, aflat, în urmă cu câțiva ani, în topul Forbes al celor 500 de miliardari din lume. În urmă cu 10 ani, Staicu avea o avere de12-13 milioane de euro.

Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 290 milioane de euro, aproape 68 de milioane de lei profit. Și datoriile sunt cu multe zerouri, aproape 500 de milioane de lei și aproximativ 1800 de angajați.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu sunt piese contrafacute . sunt piese after market . este o mare diferenta
6
1
Da bun anuntul : atentie piese contra facute , ei si noi clienti trebuie sa fim anuntati ca noi platim ; Platim ca habar nuavem ce piese ne monteaza la masini , in primul rand nu vezi, nu cunosti iar nemernici cu servisul spun daca se strica ca nu ai folosit corect masina , ai bruscat-o ori ........ Cine plateste ??? Hotia este litera de lege la noi !
8
4
Cum sa ajungi miliardar daca nu cu lucruri contrafacute???
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468