REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atenție, șoferi: bulevardul Mamaia se modernizează!

Atenție, șoferi: bulevardul Mamaia se modernizează!

Replica API 12 octombrie 2019 | 02:44 560

Primăria Municipiului Constanța a anunțat că a început lucrări ample de reabilitare pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între străzile I.Ghe.Duca și Mircea cel Bătrân. Trotuarele au fost decopertate iar echipele de muncitori lucrează acum la refacerea lor cu pavele și borduri moderne.

“Se lucrează la trotuare, veți vedea spațiul verde de pe mijloc refăcut în totalitate, cu sistem de irigații funcțional, cu o vegetație frumoasă, deci tot bulevardul Mamaia, de la I.Ghe.Duca până la Mircea cel Bătrân este în renovare, urmează bulevardul Tomis, de la Capitol până la Victoria”, a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Locuitorii orașului sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

L.I.

sursa foto: Primăria Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pavele de granit in Piata Ovidiu,doar unii au crezut-o....
3
2
A distrus zona peninsulara a Constantei! Sa i iau in carici concertele pulii din vara asta! Sa te voteza mata cu tactu si cu aia din tara care au venit in piata sa vada nebunia.
7
2
Mai bine ar asfalta soseaua ca e jalnica..ma cac in trotuarele lor
9
4
Nu mai puneti pavele! Puneti, dracului, asfalt! Asfaltul, daca nu este taiat sau gaurit sau spart, tine o multime de ani! Pavele, insa... vedeti ce este in Piata Ovidiu si pe langa ea! Si sunt doar 5 ani de cand s-au pus pavele acolo. Gresesc? Sunt mai multi ani? Nu tin in timp aceste pavele! Fie ele din granit, ca in Piata Ovidiu, fie ele din ciment sau din ce dracu' or fi facute. Sunt facute ca sa se sparga sau sa se faramiteze repede, ca sa aiba producatorul ce sa vanda iar si iar...
11
2
Tot bulevardul mamaia...de la i gh duca pana la mircea cel batran. Cu accent pe TOT. Asta e limbaj de politician curvit. Asta e doar 20% din bulevardu mamaia talharule! Daca modernizai cu adevarat puneai iluminat led si piste de biciclisti nu inlocuiai dalele si taiai boschetii. Spoiala!
7
1
mergi dragutica si pe jos. Te-a rahatit mamicuta ta in masina?
6
18
Se sta in coloana cate 4-5 semafoare la intersectia cu Ion Ratiu. O sa ajungem mai rau ca in Bucuresti. Masurile cu sensurile unice de pe Unirii si Chiliei sunt retardate la fel ca si initiatorul
26
2
Bravo Fagadau cel mai mare primat din istoria orasului
12
11
ca sau apucat in ultimul an....de era in urma cu 2-3ani cta chiar arata schimbata
14
3
... altfel se infige samanta pe pavele. Pana si cutia de bere goala se aude altfel cand o aruncinpe jos
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108