REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Atenție, șoferi! În intersecția de la City Mall va fi întreruptă semaforizarea pentru câteva zile

Atenție, șoferi! În intersecția de la City Mall va fi întreruptă semaforizarea pentru câteva zile

Andreea VREJOIU 22 aprilie 2023 | 00:00 1634

Începând de sâmbătă, 22 aprilie, ora 22:00, se oprește total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja pentru câteva zile. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța.   Atentie, soferi! in intersectia de la City Mall va fi intrerupta semaforizarea pentru cateva zile

Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutați. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca și automatul de dirijare a traficului.  

,,Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.  

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nunstiu cum de nu se aduna constantenii la primarie cu furci si topoare sa scape de aceasta qdministratiecorupta si plina de p****i si hoti
4
1
Măcar să pună semne de circulație vizibile pe stâlpi temporari ca să știm cine cedează trecerea. În occident firma aia care face modificările la semafoare trebuia să aducă o instalație mobilă cu generator propriu de curent pt. a direcționa traficul. Altfel i se rezilia contractul. Scuze nu există in lumea civilizată.
3
1
Pai si care ar fi acele rute alternative pe care sa le folosim ? La Papadie e haos de cand au inceput Doreii lucrarea: Dungi nu exista, semne nu exista, e legea junglei, supravietuieste cel mai puternic. Tomis si Adamclisi sunt pline dintr-un cap in altul de cand au decis inteligentii astia sa ma ocoleasca pana in Mamaia ca sa ajung de la City la Ciresica. Evit si Tomis si Adamclisi. Ce rute alternative sa folosim ? Lucrez la Delfinariu si stau la LP4 langa Camera de Comert. Sa-mi faca si mie dl Chitac un traseu, dupa "optimizarea" asta pe care a decis-o impreuna cu celelalte minti luminate din primarie. Ajungeam acasa in 5 minute, acum ajung acasa in 20, plin de nervi. Constanta altfel....
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468