REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ATENȚIE, ȘOFERI! Se schimbă SEMAFORIZAREA din intersecția de la DACIA

ATENȚIE, ȘOFERI! Se schimbă SEMAFORIZAREA din intersecția de la DACIA

Replica API 20 iulie 2021 | 16:08 15003

Primăria Municipiului Constanța, prin Confort Urban, monitorizează permanent intersecțiile din oraș unde se produc frecvent ambuteiaje și implementează soluții pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier. În funcție de valorile de trafic, se ajustează timpii de semaforizare.

Una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului, intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, va fi reconfigurată pentru fluidizarea traficului auto și pentru creșterea siguranței participanților la trafic. Începând cu data de 22 iulie, va fi introdusă o nouă diagramă de funcționare a programului de semaforizare.

Astfel, pe bulevardul Tomis pe direcția dinspre strada Soveja, timpul alocat culorii verde a semaforului va porni cu opt secunde întârziere față de timpul alocat culorii verde pe direcția dinspre strada Poporului.

În prezent, culoarea verde a semaforului pornește concomitent pe aceste două direcții, iar decizia a fost adoptată pentru a le permite conducătorilor auto să vireze la stânga de pe bulevardul Tomis pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre direcția Casei de Cultură, fără a forța semaforul sau a bloca intersecția.

Propunerea administratorului tramei stradale a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Serviciul Rutier.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pisaciosi de la PSD unde sunt? mai exista opozitie?
2
0
La 3 papuci au pus bariera in loc sa amenajeze parcarea. Totul contra constantenilor
19
3
Rahatii distrug orasul
17
1
spui w c si tragi apa
16
3
Este o porcarie aceasta intarziere. 8 secunde inseamna ca executa viraj stanga 2 autovehicule, iar in orasul asta toata lumea forteaza si trece pe rosu. Sa vedeti dezastru.
27
4
la casa de cultura pe i gh duca, cand faceti ceva, ca e jale la senaul giratoriu de inters. mamaia cu i gh duca.
20
2
Dar de intersectia de la Delfinariu, cand vi dinspre strada Zorelelor si faci stanga spre b-dul Mamaia, in fata ta vin cei dinspre b-dul Soveja merg inainte , este jale desteptilor !!! In aceasta intersectie nu credti, ca este necesar sa rezolvati acaesta grava problema??!!
34
3
O tot suciti o invartiti dar treaba e clara, transportul in comun si cel alternativ sunt solutiile. Pana cand o sa realizam asta o sa ne umplem de nervi, zgomot si cancer de la noxe.
23
9
Luna viitoare se revine la vechea configurare schimbam cate ceva in Cta doar ca sa schimbam
20
3
Cand taiati crengile sa se vada semaforul pentru pietoni? Cand montati semafor cu 3 culori la pietoni?
25
0
se va schimba constanta, mai aveti de gaurit mult?ce faceti cu traficul ca la vot nu mai pupati ca nu ati marit pensiile, vin ailalti inapoi
29
4
A fost cu intarziere semaforul de la Victoria stanga spre Tomis si au fost multe accidente. Vorbiti de siguranta traficului. Dar sa nu ai banda intrerupta pe lapusneanu pentru stanga dreapta nu tine de siguranta.
24
0
Ati belit-o ! Va pun balize si faruri de aterizare in toate intersectiile ! O sa circulati ca pe canalele navigabile !
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468