REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ATV CĂZUT în MARE, O VICTIMĂ TRANSPORTATĂ LA SPITAL

ATV CĂZUT în MARE, O VICTIMĂ TRANSPORTATĂ LA SPITAL

Replica API 23 iulie 2020 | 13:50 3603

Accident pe plaja Marina Bay din Constanţa. Potrivit informaţiilor noastre, un ATV cu remorcă a căzut in mare.

Update:

Potrivit informaţiilor noastre, pe ATV se aflau două fete de aproximativ 20 de ani. Cea care conducea ATV-ul a fost transportată la spital cu traumatism craniocerebral.

Update 2:

Potrivit reprezentanţilor IPJ, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați joi, 23 iulie, cu privire la faptul că un ATV, în timp ce tracta o remorcă, s-ar fi rasturnat în afara sectorului de plajă - zona Faleză Nord din municipiului Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că evenimentul rutier a avut loc pe un drum neamenajat, iar la volanul vehiculului în cauză se afla o tânără de 19 ani, care a pierdut controlul direcției de mers, oprindu-se cu acesta în afara sectorului de plajă, lângă malul mării. În urma incidentului, pasagera, de 19 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, cu vătămări corporale ușoare.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Update 3:

Potrivit informaţiilor noastre, ATV-ul a fost repus pe roţi şi se încearcă repornirea lui.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ATV uri sunt pe toate plajele din lume tovarasi capete patrate. Numai ca romanul e prea prost sa isi asume conditia de sofer nu zorro si sa mearga conform regulilor stabilite de lege.
3
3
exista o plaja marina bay?
5
0
Ce nemernici cei care permit pe drumurile publice aceste ATV-uri ! Singura tara din europa ......
8
1
Atvul inca nu a repornit in ciuda eforturilor ... se aplica protocolul standard de resuscitare cu barosul
7
0
2 prostance cu OPEL!
7
2
Pe roumaneste 3 siokarici.
6
0
atvul are volan ??? poate opelul are !!!
6
1
Kocalar cu Opelul!
4
5
Raspuns: atat Stroe Felix - de la RAJA, cat si Popa Liviu - de la RADET, sunt doua jigodii psdiste. Ei platesc o gramada de bani, din fondurile regiilor , nu de la ei personal, pt reclama. Replica, ca orice ziar de cacat, prefera sa taca ca ...cacatul in papusi si sa fie partasa la nesimtirea celor doua javre psdiste. Simplu si pe banii nostrii !
20
3
Cine crezi tu ca o sa sape intreg orasul ca sa schimbe conductele?
5
3
RAJA si RADET nu sunt lasate comentarii la adresa lor. Este lipsa de echitate si profesionalism. Conducte care se strica mereu .... de ce ? Cat de greu este sa se faca un proiect european de inlocuire. Pai ce oras inteligent va fi Constanta cand fundatia .... este putreda???
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212