REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Au apărut brazii de Crăciun! Prețurile, pentru toate buzunarele. Video

Au apărut brazii de Crăciun! Prețurile, pentru toate buzunarele. Video

Valentina CAMARA 12 decembrie 2022 | 00:00 1325

Pregătirile pentru cea mai importantă sărbătoare din an sunt în toi, iar constănțenii au luat în calcul și bradul de Crăciun pe care îl împodobesc după bunul plac, pentru a se bucura de magia sărbătorilor. În piețe, brazii încă nu au apărut... și e posibil să nici nu apară. Însă, sunt găsiți la toate marile magazine din oraș. Constănțenii care își doresc brad natural, anul acesta, de Crăciun vor scoate din buzunare sume pornind de la 80 de lei, cei mai mici, 90 de lei și ajungând până la 3000 de lei, pentru cei care depășesc 2 metri.

În timp ce piețele sunt goale, mal-urile s-au umplut de brazi

Dacă în anii trecuți brazii, puteau fi achiziționați din piețe, anul acesta constănțenii se vor baza doar pe centrele comerciale sau site-uri.

Aceștia au început, deja, să apară, în marile centre comerciale și sunt de toate felurile și de toate mărimile, dar și pentru toate buzunarele. Găsim brazi la 80 de lei, dacă nu sunteți pretențioși și doresc un brad mai mic, dar găsim și la 145, chiar și mai scumpi, dacă depășesc 2 metri. Anul trecut, găseam brazi și la 50 sau 60 de lei.

 

Video:

Și pe rețelele de socializare găsim brazi de toate felurile, inclusiv împodobiți. Prețurile pornesc de la 1.000 de lei, pentru un brad cu înălțimea de 2,5 m.

 

Avantajele bradului artificial

Unii optează pentru bradul artificial, pentru că îl pot refolosi și protejează și mediul. Însă, bradul artificial are și alte avantajele: se asamblează foarte ușor, dar este și practic, deoarece își păstrează forma și culoarea pe toată durata sărbătorilor de iarnă, fiind o investiție bună pe termen lung. Plus că acele rămân intacte, nu cad pe podea după câteva zile.

Avantajele bradului natural

Principalele avantaje ale unui brad natural sunt: păstrarea tradiției și simbolistica asociată cu bradul proaspăt și verde; parfumul inconfundabil al acestuia; lipsa necesității de a-l monta, demonta și depozita în extrasezon; posibilitățile multiple de reciclare.   

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
luati-va la ghiveci si-l plantati dupa Craciun, nu-i mai taiati ca sa-i dati la ghena.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108