REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Au fost în prag de divorț, dar s-au împăcat de Sărbători

Au fost în prag de divorț, dar s-au împăcat de Sărbători

Replica API 7 ianuarie 2020 | 00:00 473

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

S-au certat din nimic, au ajuns în prag de divorţ, dar s-au împăcat ca prin minune şi au petrecut Crăciunul şi Revelionul împreună. Oana Roman şi Marius Elisei, dar şi Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au trăit clipe minunate în familie la munte, unii în Carpaţi, ceilalţi în Alpii Francezi.

Este iute la mânie şi spune vorbe grele pe care ulterior le regretă. Însă Oana Roman (43 de ani) îl iubeşte de şapte ani pe Marius Elisei (32 de ani), iar discuţiile despre separare şi despre divorţ sunt deja ceva obişnuit în cazul lor. De dragul fiicei lor, Maria Isabela (5 ani), s-au împăcat de fiecare dată şi au continuat mariajul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. La fel a fost şi în vacanţa de iarnă, când au anunţat oficial că se separă fără să divorţeze. Şi asta chiar după ce s-au mutat de la apartamentul de lux din Lacul Tei la vilă în Pipera, iar viaţa lor de familie ar fi trebuit să devină mai frumoasă şi mai liniştită.

Distanţa i-a făcut pe Oana şi pe Marius să se gândească mai bine la viitor şi să îşi dea seama cât de multe au realizat împreună. Aşa că nu au stat prea mult pe gânduri şi s-au reunit ca o familie armonioasă într-o vacanţă la munte, pe Valea Prahovei. S-au cazat în Poiana Braşov, unde Marius a învăţat-o pe micuţa Issa să schieze, în timp ce Oana îi filma. Fetiţa a luat însă gripă şi a avut febră mare, iar după Crăciun vedeta şi soţul ei au fost nevoiţi să revină în Capitală pentru a-şi interna fetiţa în spital. Din fericire, Issa şi-a revenit şi s-au întors fericiţi pe pârtie, la schi. Oana a suferit enorm după ce tatăl ei, Petre Roman, a părăsit familia, iar acum se luptă să-şi păstreze soţul alături.

Marius Elisei, Oana Roman și fiica lor

Împăcarea de Sărbători a funcţionat şi pentru Bianca Drăguşanu (37 de ani) şi Alex Bodi (35 de ani). Şi ei s-au aflat la un pas de divorţ după patru luni de la cununia civilă, însă iubirea a învins orgoliile şi au petrecut împreună o superbă vacanţă în străinătate. Ei au ales un sejur în staţiunea exclusivistă Courchevel din Alpii Francezi, renumită pentru clientela selectă. Vedetele s-au deplasat pe şoseaua plină de serpentine cu bolidul lui Alex, din care Bianca a fotografiat peisajele montane.

Ajunşi în staţiunea aflată la o altitudine de aproape 2.000 m, blondina şi soţul ei au uitat pe loc de orice scandal şi s-au fotografiat în ipostaze tandre. Astfel, în ciuda discuţiilor cu scântei din ultima vreme, Bianca pare să se simtă perfect în compania lui Alex. La petrecerea tematică de Anul Nou, vedeta a purtat o mască veneţiană cu pene negre, în timp ce afaceristul a ales un coif de indian cu pene viu colorate.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumos din partea lor, dar puteau evita acest aspect neplacut.
1
3
Pe bune daca n are fata de traveu original!
4
0
ca sa vomitam dupa sarbatori avem stiri cu 2 panarame si cu casniciile lor .cam devreme ati inceput cu bianca dragusanu praf si oana shaorma roman
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212