REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Au început lucrările de PREGĂTIRE pentru înnisiparea Lotului 2 Mamaia. VIDEO!

Au început lucrările de PREGĂTIRE pentru înnisiparea Lotului 2 Mamaia. VIDEO!

Replica API 25 octombrie 2020 | 08:30 3935

Lucrările de pregătire pentru înnisiparea Lotului 2 Mamaia au început de vineri, 23 octombrie.

În acest moment, se amplasează pe mare conductele plutitoare care fac legătura cu Draga absorbant-refulantă, una dintre cele mai moderne nave specializate din lume, care absoarbe nisipul din mare și se cuplează la conductele plutitoare.

Aceasta pompează nisipul până la mal pentru înnisipare. Nava Draga este plecată deja din portul Glasgow și va ajunge în Constanța.

VIDEO 1

VIDEO 2

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ntz.. ntz.. a
0
0
Ambulantierul de la spital e incorect, trebuie luat de sus in jos tot. Mergem impreuba dar suntem separati nu normal asa ceva. Stimata conducere, doctorul gheorghe. LA CONSILIUL JUDETEAN SE SCHIMBA CONDUCEREA, DAR SE ARANJEAZA POSTURI.
1
0
BINE CA RECUNOSTI IN SFARSIT CA O AI SUBTIRE CA UN PIX. MI-E MILA DE SARACA NEVASTA-TA CARE SE CONSOLEAZA NUMAI CU GANDUL LA BANII TAI. IN AFARA DE DAT LIMBI DE ALTCEVA NU ESTI BUN. TIE TREBUIAU SA TI-O LATEASCA NU PLAJELE. SA MA PUPI IN CUR FRUSTRATULE.
6
3
Sugi pixul Andreea
7
6
sa bage sezlonguri mai multe le dedeman ca la vara makidonii au treaba
5
0
Fostul boss de la mediu, Traian Petrescu s-a pus in prim planul primei poze ca sa justifice basculantele de bani pe care le-a luat pentru plagierea unor studii facute la comanda si pe care fostii subordonati le-au inghitit cu ochii inchisi. Poate verifica cineva toata aceasta sifonare mascata de bani europeni pentru acest dezastru ecologic care reprezinta aceste proiecte utile doar dezvoltatorilor imobiliari in obtinerea de noi terenuri pentru construit.
10
11
Da , au autorizatii de intrat pe plaja .
7
3
Du te linistit tata. O sa fie mai bine fara un prost ca tine! Te asteapta aia afara la spalt wc uri ca de altceva sigur nu esti bun!
0
4
O sa ne unim cu Istanbulul,latim plaja pt.constructii,sezlonguri,beach-baruri! Pentru alte lucruri nu s-au mai accesat fonduri europene,doar unde sunt anumite interese si iese o spaga! A trecut o luna de la alegerile locale si tot Fagadau semneaza actele prin primarie!
4
0
Ne doare.npla de plaja lor. Meltenii sa fie multumiti pt ei esta shantiunea mamaia si plajea aferenta. Mue meltenilor cu aere duodenale
2
5
Autorizatii speciale sa intre cu masina pe plaja au uitat sa le dea. Amenda e doar 20.000 lei de fiecare incalcare a legii.
1
7
Super! Autorizatie sa intre cu masinile pe plaja au???
4
10
Bai obositule...daca tu trimiti angajatii HORECA in fabrici, uzine, santier...ii trimiti la odihna. Pai ce, in horeca nu se munceste? Esti un tampit deosebit. Du-te dracului cu tara ta obosita si infecta. Sa traiesti 1000 de ani in Romania. Sa te saturi de trait...cu de-astia ca tine...eu am plecat
2
9
Ce fel de oameni am ajuns sa fim? Orice s-ar face criticam, daca nu se face criticam!? Rezultatele sunt vizibile si beneficiem noi toti de ele, Constanta si Eforie Nord care practic nu mai aveau plaje au acum cele mai mari si frumoase plaje de pe litoral, asa vor fi pana la 2Mai. Ce nu este bine oameni buni?!
13
5
Latesc plaja pentru evazionistii horeca! Nu mai ies in strada sa protesteze impotriva! Astia si daca vine razboiul la tupeul lor ar cere compensatii si facilitati! La munca, putorilor, in uzine, pe camp sau pe santier!
18
1
Campanie electorala ,postat de Bola sa nu cumva sa scape scaunul de la Bucuresti,ca bani din ape a stras sa-si cumpere locul......formula apei domnule ,o stii?
9
6
Cinci ani de plaja libera de sezloguri pe portiunea noua de nisip de la linia apei ,conform legilor EU
25
1
La cate blocuri s-au facut in zona cred ca latesc serios plaja, sa aiba toti o bucata
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212