REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Aude cineva?! Luat la bătaie, în trafic, din senin, de un șofer turmentat. Video

Aude cineva?! Luat la bătaie, în trafic, din senin, de un șofer turmentat. Video

Victor ROTARU 23 ianuarie 2023 | 00:00 10764

Șoselele din România sunt deținute de către regii asfaltului, care nu ratează vreo ocazie pentru a se da în spectacol, și mai cu seamă să-și facă simțită prezența în trafic. Fie că fac depășiri periculoase, conduc cu viteză excesivă, fac fel de fel de șicanări, sau stau foarte prost cu nervii, astfel de șoferi sunt întâlniți aproape la fiecare intersecție, punând în pericol viața participanților la trafic. Sâmbătă dimineață, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 6.00, un șofer a fost luat la bătaie, din senin, în trafic, de către un alt participant la trafic. ”Mi-a tras un pun în cap de am văzut stele verzi.”, ne-a declarat victima.

Aude cineva?! Luat la bataie, in trafic, din senin, de un sofer turmentat. Video

Nu trece o zi fără să fie înregistrat un incident pe șoselele din Constanța, care să pună în pericol viața participanților în trafic, fie că vorbim de acțiuni petrecute în spatele volanului, fie că vorbim de ”smardoieli”, de genul „ieșiri pe interval”, pentru că ne place sau nu, se pare că toți adoptăm un limbaj de cartier, demn de piesele băieților de la B.U.G. Mafia, atunci când ne aflăm în spatele volanului.

Aude cineva?! Luat la bataie, in trafic, din senin, de un sofer turmentat. Video

Un astfel de caz s-a întâmplat sâmbătă, 21 ianuarie a.c., când un șofer constănțean era cât pe ce să fie linșat la volan, deși nu făcuse vreo greșeală în trafic pentru a „merita corecția” „Eram pe bulevardul Aurel Vlaicu, sâmbătă, 21 ianuarie, undeva în jurul orei 6 dimineața, în dreptul hotelului Mava. Am fost asaltat cu flash-uri din spate, claxoane, după care mi-a fost tăiată fața de către un Mercedes GLC. S-a dat jos domnișoara cu domnul, domnul m-a scuipat. Mi-a adresat injurii, eu am deschis geamul să discut cu el, și el a început să mă înjure, să mă scuipe... Eu cred că era beat și drogat. Un om normal nu reacționează așa, în mijlocul străzii. Era ora 6, ei veneau de la club, eu cred că erau beți și drogați. Ideea este că trebuie să îl găsim. Mi-a tras un pun în cap de am văzut stele verzi.”, a declarat șoferul, pentru Replica.

Aude cineva?! Luat la bataie, in trafic, din senin, de un sofer turmentat. Video

În imagini se poate observa cum șoferul violent, un pic cam turmentat sau cu creierii ”topiți” de substanțe interzise, se apropie de mașina victimei, înjurând. Tânăra domnișoară care se afla cu el a încercat să-l tempereze și pare că a reușit... altfel, cine știe până unde ar fi ajuns bărbatul!

Șoferul a mai declarat, printre altele, că în cursul zilei de luni, 23 ianuarie a.c., va depune și o plângere la poliție.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest copil, a fost lăsat liber de către părinți, needucat, încurajat de prieteni să facă trafic și consum de droguri. Aveți grijă la acest copil de bani gata că poartă mereu în portieră un Spray cu Cocaina, iar dacă nu ești atent, îți poate pulveriza direct în ochi, sau mai rău, chiar în nas. Ferească Dumnezeu să se întâmple una ca asta. Noi, oamenii de rând, ducem o viață prea grea ca să fim agresați în acest fel. ATENTIE!! Prietena lui poartă cartușele cu cocaină pentru Spray, în poșetuța Fake de la Dior. Doar el poartă țoale originale, ea nu are voie. Ea doar îi face m.uie și primește bani pentru asta, ca să ia mâncare la cățel (are un Bischon)
5
0
Se pare ca invidia și răutate poate ajunge la cote maxime .Se vede destul de clar pe filmare ca domnișoara era la volan și baiatu era in dreapta deci putea sa fie mort de beat nu era la volan nu e treaba voastră. Și se pare ca tu domnul cu filmarea ai fost chitit pe scandal de erai deja pregatit sa filmezi tot. Cred ca ai cam căutat o si tu. Și atunci când o cauti o gasesti. Dacă nu provoci nu pățești nimic nu cred ca iei “bataie” din senin. Ce sa zic răul se întoarce.
1
7
Gura mai bine tine ți Gura .... în ce lume trăim sa fim scuipați bătuți de toți drogați probabil ești mai frustrat decât acel individ .
2
1
Cata turnatorie in comentarii:)) da ca poate fraieru atacat a instigat si el in trafic nu v ati gandit?voi ce turnati si judecati aici meritati mai multa bataie ca oricine.
2
5
odrasle de c****i ,prima generatie de incaltati din oras in mercedes. pentru cazuri dinastea trebuia calacat in picioare drogalaul ca prea se dadea zmeu
6
0
De aceea am mereu in portiera un spray cu piper mereu ca nu ma ajuta fizicu am 23 de ani si 50 kg dar cand a venit unu de 45 la masina asa fioros l-am inparfumat si dupa un pumn si nu a mai văzut ce la lovit asa din senin
4
0
La momentul actual, 20% dintre soferi sunt bauti, 25% sunt drogati. Si va fi si mai rau. Mari sanse sa te omoare pe soselele patriei un redus de asta aflat la volan.
10
0
Impuscat in cap,punct
9
0
Mamaaaaa ce bataie ii dadeam. Sunt din Mangalia si am babardit vreo 3 turmentati din astia de placere dau in ei. Tot asa iesise si gagicasa zicea sa il las in pace dar i am zis ca il las cand se usuca scuipatul de pe gulerul meu. Dupa ce s a facut ca nu mai misca cum fac toti fricosii am plecat. Nu avea cum sa cheme politia ca erau amandoi rupti de beti. Atentie ca vin des in Constanta la Mall.
14
0
Sper sa vina si la mine cu figuri dastea sa vezi ce ii rup flansa
10
0
cu relatii la militie. da de mancare la militieni si umbla drogat cu masina
11
0
Alt bombardier drogat. Vezi de aceea trebuie curbat la spate .Se trezea din mahmureala . Viteazule.....stai parcat
17
0
" MULTUMIM " MILITIEI PESEDISTE romane, pentru FERMITATEA cu care-i prinde pe INFRACTORII DE DREPT COMUN !!! Toti CA.CATII din pesede, plini de bani si de BA.SINI, se dau smecheri si smardoi, pentru ca " JUSTITIA " din romania NU EXISTA !!! In orice tara din UE, in afara de bulgaria, acest GUNOI cu ochelari de PO.PONAR pesedist, era deja RETINUT si INCATUSAT pana acum !!!
16
0
Fraierii cu casketa din Constanta dorm la ora 6 dimineata, ca fac "razii" la ora 12 noapte cel tarziu. Noroc cu NVS si cu casketari detasati din provincie ca mai fac curatenie la permise. Cat despree fraieru cu mercedes, hai sa ne dam parte in parte sa-ti fac capul garaj de pumni.
18
0
Al stiu pa om e smecker va da anjoseala la totii e pa speis
3
13
Scrie nr de înmatriculare sa-i facem surprize !! Și sai futem gagica O seducem , cedează cai c***a
14
0
Are BOB la număr. Îl știu pe fraier. Pe gagicăsa o f.t bodyguarzii de la club. Are bani de la părinți și se droghează cu cocaină (ca să prindă tupeu).
22
0
Acesti dilii sunt din pacate pedepsiti cam la acelasi nivel cu cei care fac greseli in realul sens al cuvantului,adica fara intentie. Indivizii agresivi la volan sunt agresivi si antisociali tot timpul.
22
0
Scrie nr de înmatriculare, să știm...
25
0
Ce omor ii dadeam...si nici in ziar nu aparea :)) Azi asa,maine la fel ..pana cand o sa dea de cineva care o sa se dea jos la el si o sa ii dea un omor de o sa zica ca nu a avut noroc pe lume :)
43
1
Pana da de unu ca mine care sta p***t cu nervii si-ti rupe pisda in tine, gandindu-ma abia apoi la consecintele penale.
40
0
Urat de tot. Ce om mizerabil. Mercedesul e luat din banii parintilor, ca nu a avut timp sa isi stranga atatia bani.
45
1
Păi sa nu-l arzi de sa-l ia dracu. Pregatit în masină si daca vine unu asa la tine clar nu vine sa te pupe nu???, atunci iei ceva în mână și când ajunge la tine îl arzi direct, și bine să nu mai miște, să se scoale să dea în tine. E simplu și foarte ușor. Mai greu pentru o doamnă dar e posibil și așa. Zău că da....
48
2
Arestati-l
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102