REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.9° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Audiere 'bombă' - Raed Arafat, explicații în dosarul Colectiv

Audiere 'bombă' - Raed Arafat, explicații în dosarul Colectiv

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:00 268

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, va fi audiat, astăzi, în dosarul Colectiv, anunță Realitatea TV, care citează surse juridice, scrie stiripesurse.ro

La patru ani de la cea mai mare tragedie postdecembristă, procurorii încă investighează modul în care au fost tratate victimele în spitale și de ce transferurile în străinătate s-au făcut cu mare întârziere, atunci când victimele erau deja infectate cu bacteriile din spitalele românești.

Potrivit Parchetului General, în dosar s-au constituit părţi civile 139 de persoane, 11 spitale şi cinci instituţii. În prezent, inculpaţii sunt sub control judiciar. În urma incendiului au murit 64 de tineri, iar un alt tânăr a murit la aproape doi ani de la tragedie. De asemenea, zeci de persoane încă se află sub tratament pentru a-şi îngriji rănile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu l-asi intreba pe Iohannis ce stie despre Colectiv si cum a fost cu "guvernul meu" si demisia lui Ponta. Oare toti suntem prosti in tara asta ?
2
1
Ce vina are Arafat daca ministerul Sanatati lua de bune minciunile directorilor de spitale conform carora nici in spitalele din Olanda nu era asa curat ca in spitalele din Romania,cati directori au fost luati la intrebari pentru fals in declaratii.Apropo ce se mai aude despre criminali aia de la HEXI PHARMA sau ati aruncat totul in carca lui mortului si s-a rezolvat problema.
4
0
Avem printre cele mai bine organizate upu din UE. Daca nu era arabu asteptai si acum 2 ore sa vina ambulanta.
5
0
Raed Arafat este un rahat arab cu ochi!
7
2
MIHAELA SONEL de la DIRECTIA AGRICOLA CONSTANTA are format un grup infractional organizat prin luare de spaga in forma continuata avand sageti ca turcul ala care se da mare scula si pitica aia blonda de la CONSULTANTA mare formatoare care da diplome pe bani de cand erau in sediul din Grivita,o proasta de pute pamantul sub ea, nora de PSD-ista, basca directoarea BRUCHENTAL care primeste mai putin.Intai astia mici si daca m-ai ramane ceva ii da si prostiei monumentale BRUCHENTAL. Autosesizeaza-te DNA..spagi pentru fonduri europene..angajari fictive..SONICO SI BRUCHENTAL debarcarea la beci cu voi
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389