REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Aurelian Marin, despre ELIMINAREA voucherelor de VACANȚĂ

Aurelian Marin, despre ELIMINAREA voucherelor de VACANȚĂ

Replica API 21 februarie 2021 | 00:34 4123

Ministerul Finanţelor a publicat, luni, 15 februarie, proiectul OUG privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Printre aceste măsuri se află și neacordarea de vouchere de vacanţă în instituţiile şi autorităţile publice. Despre această măsură a vorbit și Aurelian Marin, director agenției PARADIS VACANTE DE VIS:

”Eliminarea voucherelor este o greșeală imensă!

* Voucherele au schimbat complet fața turismului românesc

* Voucherele au adus investiții de sute de milioane de euro în turismul românesc. Stațiuni întregi din sudul litoralului, în paragină în urmă cu 5 ani, își recapătă astăzi strălucirea de altădată și mai mult decât atât.

* Voucherele au dat posibilitatea unei vacanțe pentru milioane de romani care nu mai plecaseră într-un concediu de ani de zile.

* Voucherele au scos “la lumină” mii de unități de cazare, unități care azi lucrează fiscalizat și plătesc impozite legal.

* Vacanțele sunt importante pentru refacerea capacității de muncă, din punct de vedere fizic, psihic și psihologic. Fără vouchere vom avea din nou milioane de români care își vor petrece vacanțele prin muncă acasă. Efectele nu se văd “azi” dar se vor vedea pregnant “mâine”, a transmis Aurelian Marin

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multa mooie retardule
0
3
Desfiintati localii!O adunatura de puturosi, analfabeti si obezi!La Cernavoda fac taxi cu Dusterul!In timpul serviciului fac cumparaturi pentru acasa din Penny,sefii pleznesc de umflati ce sunt!
6
1
Ca privat nu plaresc taxe la stat si angajez cu 2 ore, dar ii muncesc 12 ore, ca sa am vile si masini bengoase, si sa aiba si.copii mei cu ce sa se laude. Ha, ha, ha, ha, ha.
3
2
Cei de la Privat muncesc si platesc taxe pt ca bugetarii sa aiba salarii mari si sa se plimbe . O mare discriminare aceste vaucere, sa le scoata definitiv.
4
3
Cat de prosti pot fi unii. Of... Oare au citit macar 100 de carti, in afara manualelor studiate in cele 12 clase? Nu se vede...
6
0
Ba kktule, mars in pastele ma ti de gunoi infect.esti angajat la stat tu ti dumnezeii ma ti de rahat paduchios. Eu daca iau prima de vacanta iau pt ca patronul meu vrea sa imi dea.nu toti patronii dau prime de vacanta bai spartule.la stat toti paduchiosii ca tine si toate curvele angajate pt ce fac cand se dezbraca iau tichete de vacanta al 13 lea salariu samd.du te n mm de paduchios. Pensiile speciale nu se vor elimina pt ca de alea beneficiaza un aparat de stat care a fost este si va ramane umbrela politicului.si nu ne mai plange noua de mila ca vom muncii pana la 70 ani vezi ti de ale tale.
10
5
esti un arici pogonici al turismului constantean impreuna cu barhalake care lipea scaune la mobexpert si cu martinoasa polarizata in gunoier! la munca lipitorilor! capuselor ce sunteti!
12
4
bai marin idiotule , de ce sa le dea vouchere la bugetari daca au si salarii foarte mari ? de exemplu: de ce nu se dau somerilor , studentilor , sau elevilor , ori pensionarilor...?!?
15
6
Voucherele reprezinta niste bani de la stat! Vreti sa va sustina statul business--ul? Am vazut o gramada de taranoi cu vouchere de-astea, veneau in restaurant ca era micul dejun inclus,erau in stare sa plece cu platourile din sala de mese! Cu vouchere ajung in hoteluri o gramada de necizelati!
22
11
Astea sunt furt din banul public, adica si din banii mei. Eu nu vreau sa platesc vacantele nimanui din banii mei. Astia care sunteti pentru vauchere, SA VA FUT!
18
13
bai idiotule si daca le-ar da prima de vacanta asa cum iei tu nu ar fi acelasi lucru? prosti sunteti ma, mai bine va plangeti ca se dau pensii speciale din banii vostrii pensii pe care voi nu le veti mai apuca pentru ca va pune astia la munca pana la 70 de ani!
7
16
Ce sa zica?ce asteptari aveti? Adica eu muncesc de 17 ani in privat si imi fac vacante pe banii mei iar cei de la stat isi fac vacante tot pe banii mei.... ba esti mooist?sa mi bag pl n tichetele lor. Sa scoata bani din buzunar ca au. Si asa la stat majoritatea sunt analfabeti functionali si angajati pe pile care fac NIMIC de la 9 la 16. Iar daca Romania nu are turism nu este din cauza tichetelor ci din cauza ca nu s a dorit sa se faca.
28
9
Omul e profesionist si are dreptate
9
20
Pai bine mai Aureliane i ai luat fata lu Barhalescu, sau ii ie rusine sa mai iasa la ce datorii are. Apropo pe fratisu il cunosti? Doi nemernici cu ifose de oameni cultivati. Sa si platesca draqu angajatii jigodiile astea.
12
6
Sa-i zici lu' mutu ca litoralul romanesc are milioane de turisti in plus fata de milioanele care si-au permis sa mearga la mare fara vouchere. Cine stie, poate avem zeci de milioane de turisti de fapt...
11
8
Moooie Marin Aurelian... Mooie si nevestei tale, doctorita lui peste... Sugi pooola cu tot neamul tau... Teparule... Esti un tepar ordinar....
14
12
din cauza voucherelor moca la bugetari,retul nu.si mai permit sa mearga in vacanta in romania,si nici nu merg.recit sa dau 100 euro pe noapte la slanic moldova,merg la istanbul,bg,de banii astia.fraierii privati platesc triplu mocangelile bugetare,pe care trintorii bugetari,tigani si pesedistii cred ca vin banii din cercind ploua.muriti ba!
22
20
cine a fost la munte dupa perioada de trista amintire basau boc stie foarte bine ca statiunile era pustii in plin sezon dar dupa acordarea voucerelor s-au aglomerat din nou. gica are dreptate cu scumpirea dar acum acele pensiuni platesc taxe la stat nu mai fac evaziune iar in 2-3 ani daca se continua acordarea voucerelor pretul se regla, asa au hulit patronii privati si tichetele de masa. Retineti ca voucerele erau OPTIONALE pentru bugetari si la acordarea lor ei pateau impozit din salariu pe ele. Ar fi trebuit verificati privatii de ce nu le dadeau pentru ca legea ii favoriza la acordare
27
9
vaucherele bugetare au crescut f mult pretul cazarii,le-au dublat ba chiar triplat,sa vedem daca scade ceva dar putin probabil vor ramane sus iar patronii cer pomana statului ca au scapatat
23
10
sa le scoata, ca serviciile in turismul romanesc lasa de dorit, preturi umflate si patroni pusi pe japca. Mai bine in strainatate, sti pentru ce platesti.
22
15
bai agariciule, de la vanzari fructe la aprozar ai ajuns sa ne dai lectii de turism? hai sictir!
29
17

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468