REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, apelează la justiţie ca să candideze pentru funcţia de primar al Sibiului

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, apelează la justiţie ca să candideze pentru funcţia de primar al Sibiului

Replica API 21 august 2020 | 00:00 1085

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, că va depune joi contestaţie la Judecătoria Sibiu, pentru că doreşte să candideze la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, însă Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 i-a respins candidatura, scrie Agerpres.

Dorin Cioabă

"Mi-au căutat numai nod în papură de când am depus dosarul, că nu-i bine aşa, că nu-i bine aşa. Acum mi-au dat deoparte 350 de semnături", a precizat, joi, Dorin Cioabă, referindu-se la Biroul Electoral de Circumscripţie nr.1.

Întrebat dacă a depus contestaţie la decizia Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1, Dorin Cioabă a spus: "Acum fac."

Dorin Cioabă a precizat că vrea să candideze la funcţia de primar al municipiului Sibiu după ce a observat că, în ultimii 20 de ani, sibienii au votat, ca edil, un reprezentant al minorităţii germane.

"Am zis că poate electoratul din Sibiu are înclinaţie spre minorităţi. Dacă nu vrea să voteze candidatul PNL-ului, PSD-ului, a votat nemţii, acum e rândul nostru, poate să voteze un rom", a explicat Dorin Cioabă.

Este pentru prima dată când Dorin Cioabă încearcă să candideze pentru funcţia de primar al Sibiului. Candidatura sa este susţinută de către Partida Romilor Sibiu. Dorin Cioabă a mai candidat în trecut, pentru Consiliul Judeţean, însă fără succes.

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Sibiu a respins, miercuri, candidatura lui Dorin Cioabă pentru funcţia de primar, dar şi pentru cea de consilier local.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate sa candideze pentru ca la Sibiu nu este o alianta macedo-tiganeasca ca la Constanta care sa ii pacaleasca pe localnici sa stea acasa pentru ca nu conteaza pe cine voteaza,este Johanis la Cotroceni dar tot candidatul Frontului Democrat al Germanilor din Romania v-a castiga primaria Sibiului pentru ca un lucru care merge bine nu se strica pentru promisiuni.
2
0
ATAT- SA-TI FIE RUSINE, CAT DE INRAIT POTI SA FI DACA EMITI O ASTFEL DE ABERATIE, CUM POTI COMPARA ASA CEVA?, TE-A PLATIT BINE CIOLACU?
2
0
Asa bre , dupa primarie te votam Presedinte in locul neamtului !
0
2
Nu e mai prost decat Iohannis . Totusi e cazul sa-ti doresti ceva mai bun,nu cel putin la fel cu precedentii,altfel de unde progresul? Cioaba da,e mai bun ca Iohannis dar, mai bine sa ramana cum este si unde este.
0
5
In ziua inmormantarii lui Costica Stefanescu,fost capitan al nationalei de fotbal a Romaniei,toata presa audio-video era in curte la Cioaba,murise tatal lui Dorin asta!Atat de important era personajul!Rusine!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212