REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Aveţi încredere în Biserica Ortodoxă Română?

Aveţi încredere în Biserica Ortodoxă Română?

Replica API 11 decembrie 2018 | 22:12 458

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne pupe IN toate bisericile ! A transformat prostimea in DOBITOCI
7
2
Toti cei ce hulesc ori invata erezii si vor sa propovaduiasca alta invatatura afara de cea ortodoxa si care se impotrivesc invataturii adevarate a Bisericii lui Hristos dreptmaritoare, acestia sint fii ai diavolului si vrajmasi a toata dreptatea - Fapte 13, 10.
4
8
In relatia mea cu Divinitatea nu am nevoie de intermediar!
9
3
MUIE cu spuma vesnica la toate JAVRELE HASTAG - PNL-EPRE
4
11
Doar patru oameni au comentat mai jos. Celorlalti suboameni care au comentat, le daruiesc o dedicatie -profetica- speciala: Psalmul 108.
3
3
Preoti sunt lacomi si complici la situatia aqctuala din Romania . Preoti au dat mana cu politicieni si fura cot la cot cat se poate de mult . Preoti sunt DRACI in sutane . Preoti prostesc multimea . De ce fac toate astea , pentru ca pentru preoti conteaza banu nu sufletu omului . Intentionat ii tin in intuneric pe enoriasi . Pentru ca un om neinformat este usor de manipulat . Am avut neplacerea sa cunosc destui preoti si toti sunt la fel . Doar cate unu mai incearca sa spele imaginea lacomiei lor .
10
2
Ajunge cu functionarii statului incepand de la administratia centrala, locala, companiile de stat, invavatmant, sanatate,armata, biserica SUNT SUTE DE MII DE INDIVIZI CORUPTI CARE AJUTA POLITICIENII SA FURE, CONCEDIEREA SI PRIVATIZAREA PENTRU CA OAMENII SA PLATEASCA DIRECT PROFESIONISTII!
8
1
Cred ca 75% coruptie si in Biserica, ce mafie e in spate........
10
2
am incredere sfanta in teodosie si argatii.
1
4
Dogma bisericeasca si moralitatea religioasa prosteste mintile oamenilor de mii de ani, i-a indobitocit. Omul a fost inrobit cu minciuni, astfel Biserica a prins putere, putini au invatat cine a fost si ce a spus Isus, putini stiu cine sunt ei cu adevarat. Adevarul este ca suntem suflete nemuritoare, nu exista iad, nu trebuie sa facem nimic, nu trebuie sa fim supusi nimanui, nu trebuie sa existe frica si vina, tot ce spune Biserica este o prostie, o minciuna. Noi avem Liberul Arbitru, adica suntem atotputernici in ceea ce priveste propriia noastra viata si destin.
6
4
Biserica nu trebuie confundata cu cativa preoti care o fac de ras,asa cum Romania nu trebuie confundata cu cateva mii de romani care sunt infractori si o fac de ras. Daca unii dintre noi sunt demni de a fi dispretuiti nu inseamna ca noi toti suntem la fel. Si da,despre Biserica,religii ,se va comenta mult mai ales de catre cei ce habar nu au subiectul in sine. Mintile neinstruite si sarace doar isi bat joc cu aroganta de tot ce nu pricep. Si da,romanii se dau crestini dar sunt atei ,mare parte fara destule carti citite si deci fara posibilitatea de a da raspunsuri la intrebari ca aceasta.
9
4
MOARTE ARABILOR
3
3
MUIE cu spuma vesnica la toate JAVRELE HASTAG - PNL-EPRE
7
15
Daca vreti sa dovediti ca sunteti credinciosi donati-va averile bisericii si vedeti daca sunteti refuzati!
14
2
Am orbit de atata incredere . Niste sarlatani inbracati in sutane .
26
4
Nu domnule, cei mai multi oameni sunt inconstienti, umbla orbeste prin Lume fara sa cunoasca viata adevarata, fara sa-si cunoasca Sinele, tocmai din cauza religiilor. Biserica instituie frica in randul oamenilor, frica de Dumnezeu, frica de libertate, pedeapsa, este total gresit. De fapt, Dumnezeu nu pedepseste, ci ne iubeste pe toti neconditionat. Cine esti tu cu adevarat? Raspunsul ingroapa toate religiile si desfiinteaza Biserica. Citeste Conversatii cu Dumnezeu.
10
8
Sa facem diferenta intre religie credinta si biserica cu preoti !Ultimii auluat-o razna si incalca legile cu pretentia sa nu se supuna regulilor din societate --Numai un popor educat vede adevarul si nu se lasa inselat de vorbele si evenimetele onor preoti
20
2
Biserica la Catolici cum este,,e buna,,la ortodox nu e buna,,,,,bagativa mintea la cap ,,ca vin cu credinciosu PUTIN si va dau la mue.
5
9
Cei mai mari hoti, dupa guvernul besedist.
21
3
era de asteptat ca inainte de sarbatori sclavii din mass media sa isi faca datoria fata de stapanii lor.Eu cred in Dumnezeu si in Biserica iar Dumnezeu nu va lasa pe dracii astia sa distruga o credinta si o tara .bunicii si strabunicii se intorc in mormant vazand atatia prosti
9
18
Bravo... Aia de mai jos sunt satanizati de mass media
9
16
Problema nu e la credinta ci la popi. Acestia au luat modelul politicienilor si fura si ei sub obladuirea sefilor precum spagoveanu sau securistul daniel. Muie cu cacat daniel si spagoveanu, muie dragnea, muie pesede !!!
20
6
Cea mai mare parte a romanilor se declara crestini,fara sa aiba nici credinta,nici cunostinte despre religie in general,decat o spoiala incerta. Toti vor in schimb zile libere de sarbatori,ca sa-si umple matele cu haleala si bautura. Daca s-ar inlocui sarbatorile crestine cu altele nu ar conta,indopare sa fie si libere de la munca. Intrebarea trebuie pusa putinilor crestini,nu de-a valma,caci uite cum niste dobitoci inculti ca cei de mai jos se baga fara sa aiba habar despre ce e vorba. Oamenii cu educatie sanatoasa nu-si bat joc de nici o religie dar sunt extrem de putini.
15
8
Biserica si bisericeala trebuiesc DESFIINTATE
28
10
Pomeni,festania, nunti, inmormeantare.....AFACERE,BUSSINES pentru popa
31
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108